Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

1 AV 2
Frida Fahrmans har testat bästa silverschampo och balsam.
2 AV 2

Bäst i test: Silverschampo och balsam med bästa kall-blonda nyansen

Med silverschampo trollar du bort det trötta gula ur håret och tar fram fräscha kalla nyanser. mamas skönhetsredaktör Frida Fahrman ger dig bästa tipsen för ett svalt svall.

1. Blonde Angel, Kevin Murphy

De här produkterna är fantastiska, tröga i konsistensen och väldigt koncentrerade, vilket gör dem otroligt dryga. Dessutom ger duon maximal effekt. Låter du schampot sitta i en stund, så kan du nästan få till lila toner i ett blont hår om du gillar det. En personlig favorit som jag har använt länge.
Mer info – köp här (länk till återförsäljare)  

Shampo och balsam för den rätta silverlila looken. Foto: Pressbild

Hitta det rätta silverschampot med hjälp av Frida Fahrman!

https://www.instagram.com/p/CIsh8xVDeh-/?utm_source=ig_web_copy_link?hidecaption=true

2. Original&Mineral, Conquer blonde

Det här är ett favoritschampo som ger mig en härlig wow-känsla! Det är superdrygt, doftar himmelskt och har en mörklila ton vilket gör det väldigt effektivt. Även balsamet ger effekt och reder ut på ett bra sätt. Det var nästan som att jag fick ett nytt härligt hår när jag använt det. Men var lite försiktig om du vill undvika att få för lila toner i håret.
Mer info – köp här (länk till återförsäljare)  

O&M ger en härlig WOW-känsla! Foto: Pressbild

3. Cool Silver, Björn Axén

Ger en bra effekt och neutraliserar bort de gula tonerna snabbt, redan efter en till två tvättar. Produkten i sig är väldigt dryg, den färgar därför ganska mycket och snabbt. Den innehåller också uv-skydd och så doftar den riktigt gott.
Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Bort med alla gula toner med hjälp av Björn Axén. Foto: Pressbild

4. Silverati, Oribe

Dessa två produkter är inte lila, som alla andra silverprodukter, utan faktiskt silvriga med små lila glittertoner i sig. Låt dig inte luras av det – de är riktigt coola och den senaste nyheten på marknaden. Man får ett snyggt skimmer i håret, produkterna känns superlyxiga och doften är magisk!
Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Absolut lyx från Oribe. Foto: Pressbild

5. Sheer Silver, Maria Nila

Det här är riktigt effektiva produkter, speciellt efter ett par användningar. De känns skonsamma mot håret samtidigt som de uppnår maximal neutralisering. Håret blir mjukt och fint, men jag upplever dem tyvärr inte som så dryga.
Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Effektivitet i en flaska från Maria Nila. Foto: Pressbild

6. Keep my color blonde, Eleven Australia

Bra koncentration och pigment på schampot, vilket ger önskad effekt. Schampot är ganska mörklila, vilket gör det något starkare i pigmenteringen. Det doftar gott av päron. Balsamet är också effektivt, reder ut bra och ger en fin slutfinish. Dessutom gillar jag de snygga förpackningarna.
Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Önskad effekt med Keep my Colour Blonde. Foto: Pressbild

7. Silver, Sachajuan

Den här doften är min favorit, dessutom är produkten dryg och ger helt rätt effekt. Den känns trots det mild, vårdar och torkar inte ut håret, plus ger en väldigt silkeslen och fin struktur efteråt.
Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Magisk doft! Foto: Pressbild

 

Alla produkter i denna artikel är utvalda av mamas redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljare och vissa via ett affiliatenätverk.