Anine Bing om egna klädmärket: "Rockigt, men ändå feminint"

mama-bloggaren, modellen och sångerskan Anine Bing, 29, har tidigare designat både smycken och barnkläder. Nu lanserar hon egna klädmarket Anine Bing där hon själv designat alla plagg. "Jag har designat mina plagg för dem som gillar att vara casual men ändå snygga", säger Anine.

Grattis till ditt eget klädmärke, hur känns det?

 - Det känns fantastiskt kul. Lite overkligt att ha sitt eget märke, men jag är superglad.

 Hur länge har du burit på den här drömmen?

 - Den har vuxit fram under en längre tid. Jag har alltid älskat kläder och  då min egen stil är rätt basic tyckte jag det fattades snygga basic-kläder med en lite roligare twist. Då får man ju själv se till att det  kommer på marknaden. 

 Har du designat allt själv eller har du fått hjälp?

 - Alla idéer har kommit ifrån mig, men utförts av proffs. Jag är inte så  bra på att teckna så jag har fått förklara mina ideer för ett  duktigt team som har hjälp mig att utveckla alla plagg. Men stilen  är väldigt jag, det är lite rockigt, men ändå feminint. Enkelt men snyggt. 

 Vilken har varit din inspiration?

 - Jag inspireras av folket här i LA, musik, bloggare, gamla vintageplagg och mina vänner. Det finns inspiration överallt.

 

Hur skulle du beskriva din stil?
 

 - Rock/bohemian. Enkel med en rockig twist. Jag trivs allra bäst i ett  par jeans, t-shirt och läderjacka. Så mina plagg har jag designat för dem som gillar att vara casual men ändå känna sig snygga.

Och vart hittar man dina kläder?

 - På www.aninebing.com, men inom kort även på flera andra ställen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!