Primer, bb-creams och cc-creams - produkterna som gör dig snygg snabbt!

7 snabbfixare som ger dig fin hy på ett ögonblick

Stressiga dagar och vaknätter sätter obarmhärtigt sina spår i trötta mammafejs. Men misströsta ej, kära du – här är grejerna som fuskar dig fin, fort!

1. Optical Blur 5 sec, 140 kr/30 ml, Garnier.

En primer som slätar ut och döljer rynkor, porer, ojämnheter och glans ögonblickligen. Ska användas efter dagkräm, men före foundation (om du vill ha det, kan även användas utan). Ger ett matt, hållbart resultat och en silkesmjuk känsla.

2. Sublime beauty cream, 295 kr/40 ml, L'Occitane.

Franska L’Occitane använder naturliga ingredienser från Provence i sina produkter. Nyheten Sublime beauty cream innehåller iris- och angelicablomma (kvanne) som båda är fuktgivande. Ger en fräsch och naturlig känsla med fin lyster, och finns i nyanserna light och medium.

3. Maestro fusion makeup, 549 kr/30 ml, Giorgio Armani.

Ultratunn men fantastiskt effektiv foundation som utsågs till ”Årets ansiktsmakeup” på senaste Swedish beauty awards. ”Det här är makeup-magi som ger dig din hy – fast så mycket bättre”, löd motiveringen. mama håller med!

4. BB-cream, 119 kr/50 ml, Aco.

En dagkräm med lätt täckande färg som är speciellt framtagen för oss i Norden. Innehåller E-vitamin, sheasmör och bomullsfröolja som vårdar, återfuktar och skyddar. Oparfymerad och lättjobbad. Bäst resultat får du med hjälp av fingrarna.

5. CC cream complete correction, 620 kr/30 ml, Chanel.

CC står för ”color correct”, och denna utjämnande kräm är ganska täckande. Sitter på plats och håller hela dagen, Chanels makeupteam kan onekligen sina grejer, men trots det känns det dyrt – om du inte är beredd att betala för den där lyxiga känslan som bara Chanel kan ge.

6. Nude magique CC cream, 169 kr/30 ml, L'Oréal Paris.

L’Oréals två CC-versioner lever upp till betydelsen ”color correct” och reducerar färgojämnheter i huden med korrigerande pigment. Anti-redness är grönfärgad och reducerar röda hudtoner, medan Anti-dullness är lilafärgad och korrigerar gula och gråaktiga hudtoner. Innehåller fuktgivande ämnen och ger ett lätt och mjukt resultat.

LÄS OCKSÅ:

Primer, BB-cream, CC-cream - hur funkar de?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!