Artikeln innehåller annonslänkar

Foto: Istock

5 Sverigetröjor och bodies till VM:s minsta supportrar

Har du inte lyckats få tag i Sverigetröjor till mini inför VM (vi vet – populära grejer brukar ta slut fort)? Lugn, vi har fortfarande gruppspelsmatcher kvar att heja på (och kanske till och med ett slutspel!)! Haffa några plagg på en gång, så att kidsen får bli kittade i blå-gult.

Låt de små heja fram Sverige i fotbolls-VM! Baby-set med t-shirt och shorts från Lindex i små storlekar. Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Skräddarsy en Sverigetröja till ditt barn med hens eget namn på ryggen. Fotbollströja från Stadium, finns från storlek 86 och uppåt. Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Body med Sverigetryck från Revolution för de allra minsta. Finns från storlek 56 och uppåt. Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Sveriges officiella hemmaställ i barnstorlek från Adidas med tillhörande shorts. Ett måste för fotbollsfanet! Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Sverigetröja för de allra minsta från Babyland. Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!