Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Bianca Ingrosso sjöng i kyrkan när Melina och Jacob Criborns son Jack döptes i Hedvig Eleonora kyrka.
Bianca Ingrosso sjöng i kyrkan när Melina och Jacob Criborns son Jack döptes i Hedvig Eleonora kyrka.
Bianca Ingrosso sjöng i kyrkan när Melina och Jacob Criborns son Jack döptes i Hedvig Eleonora kyrka.
1 AV 2
Influencern om utmaningar, guldkorn och mamma-hacks
2 AV 2
Bianca Ingrosso sjöng i kyrkan när Melina och Jacob Criborns son Jack döptes i Hedvig Eleonora kyrka.
Foto: VERONICA KINDBLAD / PRIVAT

Melina Criborns son döptes – då sjöng gudmor Bianca Ingrosso kärlekssång

Influencern Melina Criborns och dj-stjärnan Jacob ”Nause” Criborn fick en helg att minnas när lille sonen Jack döptes. Inte ett öga var torrt när Bianca Ingrosso, som fått axla den ärofyllda rollen som gudmor, överraskade och sjöng ”Kärleksvisan”.

Melina Criborn, 32, och hennes man, Jacob ”Naus” Criborn, 32, har döpt sonen Jack och det blev en kändistät tillställning. Dopceremonin ägde rum i helgen i Hedvig Eleonora kyrka som ligger alldeles intill Östermalmstorg, och i Criborns sociala medier kunde man se bilder från högtidsstunden. Både Melina Criborn och gudmor Bianca var klädda i ljusblått under dopet, och lille Jack bar lång dopklänning. 

Bianca överraskade i kyrkan med att sjunga ”Kärleksvisan” till gudsonen Jack. Foto: Instagram stories @melina.criborn

Gudmor Bianca var den som stod för den största överraskningen, när hon tog till ton och sjöng den rörande ”Kärleksvisan” i kyrkan. Låten är mycket populär vid dop och framfördes första gången av Sarah Dawn Finer i Stockholms Konserthus vid den hyllningskonsert som föregick bröllopet mellan kronprinsessan Victoria och Daniel Westling. Efter dopet i kyrkan var det mottagning och födelsedagskalas för lille Jack som precis fyllt ett år, på klubben Laroy i centrala Stockholm. 

Efteråt hyllade också Melina Criborn på sin Instagram vännen och sonens gudmor Bianca, och hennes fina sång: ”Gudmor @biancaingrosso sjöng! Huuuur grym är hon? Trots att hon tappat rösten. STJÄRNA.”

På Instagram skriver också farmor Åsa Criborn om barnbarnets dop: ”Känns jättehärligt och tryggt att ha just er som gudföräldrar när man såg er lek med alla barnen på festen”.

https://www.instagram.com/p/CrqieDktCLP/

Därför är syskonen Bianca och Benjamin Ingrosso gudföräldrar

Melina Criborn har en väldigt nära relation med hela familjen Wahlgren/Ingrosso, och har ofta synts till i ”Wahlgrens värld” och på sociala medier tillsammans med både Benjamin och Bianca Ingrosso. Syskonen var också toastmaster och toastmadame på Criborns bröllop vilket tittarna kunnat se i Wahlgrens värld, och Benjamin är storasyster Cleos gudfar. Pernilla Wahlgran, Biancas mamma, närvarade dock inte vid dopet.

Bianca var med och ordnade Melinas babyshower. Foto: TT/Instagram/Stella pictures

Att just Bianca skulle bli gudmor berättade Melina och Jacob Criborn redan när lille Jack låg i magen. Melina har tidigare berättat för mama varför hon och maken Jacob valt just syskonparet Ingrosso som gudföräldrar till sina barn.

– Jag brukar prata om att de är min ”valda familj”. 

Melina Criborn fortsatte:

– Det är ”Bibbi, Bibbi, Bibbi, där kommer Bibbi” hela tiden! Det tror jag är för att Bianca är ganska barnslig. Hon leker, hon är rolig, hon är nyfiken och kan leka i timmar med dem, så hon är verkligen en favorit.

Melina Borglowe vid mamagalan 2022. Foto: Kajsa Göransson / Kajsa Göransson/Expressen Lifestyle

Även artisten Melina Borglowe sjöng vid dopet. Hon framförde sin låt ”Livet ut” som hon också uppträdde med på mamagalan 2022, och som handlar om kärleken och längtan efter sitt barn.