Ställ upp och marschera mot mödradödligheten och du får årets snyggaste barnvagnsskydd, designat av serietecknaren Liv Strömquist.

Marschera mot mödradödligheten den 8 mars

8 mars uppmärksammar vi såklart internationella kvinnodagen. Genom att gå barnvagnsmarsch med RFSU sätter vi fokus på mödradödlighet i världen och kämpa för att alla kvinnor i världen ska få rätt till abort och mödra­hälsovård.

8 mars uppmärksammar vi såklart internationella kvinnodagen. Genom  att gå barnvagnsmarsch med RFSU sätter vi fokus på mödradödlighet i  världen och kämpa för att alla kvinnor i världen ska få rätt till abort  och mödra­hälsovård.Prick på slaget 12 promenerar mammamakten iväg i städer Sverige över (läs mer info på facebook.com/barnvagnsmarschen). De som kommer i tid får årets coolaste regnskydd till sin barnvagn, designat av serietecknaren och mamman Liv Ström­quist, 35, som har skapat ett grafiskt seriemönster för att lyfta det politiska budskapet. – 8 mars är en av mina favoritdagar på året, man känner sig alltid peppad och stärkt, berättar Liv för mama.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!