mama startar redaktionsblogg!

mama startar redaktionsblogg!

Nu får Pernilla Wahlgren och Cecilia Blankens och alla andra härliga mama-bloggare sällskap av självaste mama-redaktionen i bloggform!

Vad kommer vi få läsa i bloggen?
– Ja du, det kommer bli allt från skor som ser ut som hummerklor och barnbokstips till Ålandsåsikter och löpningshets. Antagligen även en följetong om kampen för att hitta en tröja som är så pass blommig att en 2,5-åring går på lögnen om att den är en klänning. Det låter komplicerat, och är det också.

Hälsningar från delar av den kreativa mama-redaktionen!

Vilka i redaktionen kommer blogga?
– Vi är tretton stycken totalt på mama-redaktionen, men de som kommer skriva mest på bloggen är Åsa, som är bland annat kulturredaktör, Caroline, som är redaktionschef och jag, Johanna som är bland annat sminkredaktör.

Har redaktionen några favoritbloggar förutom våra egna mama-bloggar?
– Jag gillar min vän Emelies popmorsa.blogspot.com och den oslagbart roliga gofugyourself.com. Caroline gillar Alex Schulmans pappablogg, Åsa föredrar skrytmorsan.blogspot.com. I övrigt blir det en ohelig blandning av allt från mode till tv och amerikanska husmorstips.

Vad är det bästa med att jobba på mama?
– Att vi jobbar med vår egen verklighet, kan man säga om man både vill vara högtravande och sanningsenlig. Alla utom en här har barn, i åldrarna ofödd till nio år.

Varför vill redaktionen ha en blogg?
– Eftersom själva tidningen görs med så lång framförhållning – just nu jobbar vi med numret som kommer ut i jul – så är det kul att även kunna vara här och nu.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!