Lyxig mama-weekend på Körunda hotell

Unna dig en riktigt lyxig mama-weekend! Perfekta presenten till dig själv där fokus ligger på avslappning, lyx och personlig utveckling.

Ta med väninnan eller önska dig i present att få komma iväg från vardagsstressen på en lyxig weekend med mama på Körunda hotell, 30 min med bil från Stockholm. Vi testar på avkopplande Slow Flow yoga och utmanande, energigivande Vinyasa Flow yoga med Amy Rudbäck.

Har du också smygdrömt om att vara med i Let's Dance (men utan publik) – nu får du chansen! Dansstjärnan och mamabloggaren Carin da Silva kommer nämligen ta oss med på en fartfylld dansklass med fokus på disco och salsa. Hur härligt?

Dessutom skämmer vi bort dig med fantastisk mat och dryck och en hudvårdsworkshop med Biotherm. Bli peppad och coachad av Jennifer Hässler Wallenborg, som föreläser om hur du ger plats i livet åt det som är viktigast för dig. Du kommer få praktiska tips för hur du står upp för dina behov och får en lyckligare familj på köpet.

Lina "Wallis" Wallfält lär oss skillnaden på Cava, prosecco, Cremant och champagne som vi avnjuter tillsammans med goda ostar och tillbehör. Hur skiljer sig vinerna åt mellan olika distrikt, stilar och länder. Sedan sätter vi oss till bords för en gemensam middag. Alla får varsin lyxig välkomstgåva med fina produkter från Biotherm! Biotherm finns även på plats och gör hudanalyser med deras avancerade Blue Smart-Scanner som mäter din huds tillstånd –  fuktnivån, elasticitet, porer, rynkor med mera. En hudvårdsexpert ger dig vägledning till skräddarsydd vård för din hud. Botanisera i härliga Biotherm-produkter och passa på att handla det du saknar i badrumsskåpet till extrapris för alla mamas under helgen.

Häng med på årets lyxigaste helg - det är du värd!

Missa inte: Alla weekendresor med mama hittar du här!

Lite om oss som hänger med dig under helgen:

Carin da Silva är mamabloggare, programledare, musikalartist, sångare och dansare. Hon är ett välkänt ansikte från TV4, både som hallåa och efter sin medverkan i Let's Dance.

Processed with VSCO with m6 preset Foto: Minna Johannisdottir

Amy Rudbäck brinner för personlig utveckling och att hjälpa människor hitta glädje och balans i livet. Hon är utbildad Viryayogalärare vid Nordiska Yogainstitutet och har startat och drivit flera olika typer av företag och event – nu senast yogakonceptet Nano Retreat.

Lina "Wallis" Wallfält är sommelier och vinansvarig på Griffins Steakhouse i Stockholm. Följ Wallis på sajten Vinos bland goda viner, hip hop, crossfit och jakten på de perfekta skorna.

Foto: JT Solutions

Jennifer Hässler Wallenborg är grundare av JHW Coaching och internationellt certifierad coach via ICF och ICC. Jennifer vägleder dig som bestämt dig att du på något sätt vill ha mer i livet. Hennes styrkor är att leda och entusiasmera, att identifiera och förstå individers behov.

NÄR: 17-18 nov 2018

VAR: Körunda hotell, utanför Nynäshamn. Från Stockholm tar det cirka 30 minuter med bil.ALLT DETTA INGÅR:Boende, frukost, två luncher, middag, alla aktiviteter och föreläsningar samt lyxig välkomstgåva.

PRIS: 2995 kr per person, del i dubbelrum. (Enkelrumstillägg 500 kr)

BOKA HÄR!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar för 199 kr. Köp nu!