Louise och Lina har fått sin efterlängtade son: ”Första mötet med vår lilla kille var helt magiskt”. Foto: Privat / Privat

Louise och Lina har fått en son: ”En alldeles perfekt liten kille”

Nu är han här! Louise och Lina, från ”Gravid vecka för vecka” har fått barn: ”Tänk att vi nu är två mammor till vår älskade son”, säger Louise till mama.

Hälsoprofilen Louise Lundsten och hennes sambo Lina har vi fått följa i ”Gravid vecka för vecka” på Youtube. För mama har de tidigare berättat om sin gravidresa via insemination i Danmark.

– Efter första besöket i Danmark blev jag gravid, vilket är ganska ovanligt. Så här i efterhand känns det lite som att det fanns en mening med det. För om vi hade behövt försöka flera gånger hade Covid-19 och stängda gränser satt stopp för det. 

Efter att BF passerat, och vad som kändes som en evighetslång väntan kom så äntligen bebis den 18 november.

– Första mötet med vår lilla kille var helt magiskt, och nästan lite overkligt till en början. Tänk att vi nu är två mammor till vår älskade son, säger Louise.

”En alldeles perfekt liten kille!” Foto: Privat

Förlossningen blev utdragen – men de mår alla bra.
– Förlossningen tog ganska lång tid, eller själva latensfasen i vart fall, så vissa stunder kändes det som om han aldrig skulle komma ut. Som att jag inte skulle orka. Men i går klockan 15.06 kom en alldeles perfekt liten kille till världen och vi alla mår bra och är så lyckliga.

Aktuellt just nu