Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Vad har tomten i sin säck i år? mama har samlat tips till uppskattade presenter för alla åldrar. Från nyfödd upp till 10 år.
Vad har tomten i sin säck i år? mama har samlat tips till uppskattade presenter för alla åldrar. Från nyfödd upp till 10 år.
Vad har tomten i sin säck i år? mama har samlat tips till uppskattade presenter för alla åldrar. Från nyfödd upp till 10 år.
Vad har tomten i sin säck i år? mama har samlat tips till uppskattade presenter för alla åldrar. Från nyfödd upp till 10 år. Foto: iStock / Getty images (montage)

Massor med julklappstips till barnen – från bebis till 10 år

Den som söker finner. Noggrant har vi valt ut julklappar som passar 1-åringar, 2-åringar, 3-åringar... ja, faktiskt för barn ända upp till 10 år. Happy shopping, och god jul! 

mamaredaktionen

Visst är julen så mycket mer än julklappar, men det kan vara liiite svårt att förklara för barn upp till en viss ålder! Det är heller inte självklart att veta vad man ska köpa till sin 1-åring, eller till en kompis 4-åring, eller ett syskonbarn på 10 år. Skrolla vidare, vi har alla julklappstips du behöver!

Bästa julklappstipsen till alla åldrar – från 0 till 10 år

Foto: iStock / Getty images

Det prasslande papperet och färglada snöret brukar förvisso vara det mest uppskattade. Men vad ska man fylla paketet med? Tillsammans med våra läsare ger mama tips på julklappar och presenter för bebisar - ålder för ålder.
JULKLAPPSTIPS TILL BEBISEN

Svårt att veta vad du ska köpa åt en liten person som bara är ett år? Här tipsar vi om julklapparna som garanterat gör succé!
JULKLAPPSTIPS TILL 1-ÅRINGAR

Söker du tips på julklappar till en tvååring? Här är 31 tidlösa presenter till små pojkar och flickor.
JULKLAPPSTIPS TILL 2-ÅRINGAR

Helst kanske alla treåringar vill ha ett djur i julklapp, men om du söker alternativa julklappstips har vi listat ett gäng tidlösa favoriter till både flickor och pojkar.
JULKLAPPSTIPS TILL 3-ÅRINGAR

Bästa julklappstipsen för din 4- eller 5-åring. Lego, tågbana, utklädningskläder och en mysig nattlampa gör livet till en fest för vilken liten pojke eller flicka som helst!
JULKLAPPSTIPS TILL 4-5-ÅRINGAR

Vad köper man till en 8-åring som typ redan har allt? Ett teleskop kanske, för att kunna kika på stjärnorna tillsammans. En 7-åring vill nog med största sannolikhet ha en armbandsklocka eller en snowracer. Vi har samlat en massa julklappar ett lite äldre barn vill ha!
JULKLAPPSTIPS TILL 6-10-ÅRINGAR 

Här hittar du förslag på julklappar som inte gör avtryck på miljön. Begagnat, gåvobevis och lite annat smått och gott.
9 KLIMATSMARTA KLAPPAR TILL BARNEN