Eva Röse mamapodden
Eva Röse mamapodden Foto: @missevarose

Eva Röse: ”Jag hade korsett och blöja, det var konstigt”

Nytt avsnitt av mamapodden! Den här gången möter vi skådespelaren Eva Röse – mamma till fyra sönerna Floyd, Flynn, Florian och Franke.

”Om man skaffar barn för att man tror att man ska bli älskad så kommer man bli riktigt jävla besviken. För du vaknar ju varje dag och får en riktig smocka. Alltid har man ju gjort något fel, du är dum i huvudet, lingonen ligger på fel sida eller så är det någon lapp som skaver”.

Orden är Eva Röses och det är så befriande med en mamma som säger som det är. Hur all oändlig kärlek varvas med känslostormar, trots, kriser. Ja allt. Mammalivet liksom.

I nya avsnittet av mamapodden berättar skådespelaren och fyrabarnsmamman Eva Röse om inställd IVF-behandling, förtvivlan över sena missfall, foglossning och fyra olika förlossningar. Om hur kroppen känns efter att den under elva år antingen varit gravid, postgravid eller ammande. Om att ha 40-årsfest med Burlesk-tema direkt efter ett sent missfall: ”Moulin Rouge-outfit med blöja, ni kan ju tänka er”. Och om det häftiga med en stor familj och att vara mamma – med allt vad det innebär.

mamapodden finns överallt där poddar finns – och direktlänk hittar du här.

Lyssna och kommentera gärna! Antingen här eller på Instagram.

Läs också: Eva Röse: ”Vårt hem är lika minimalistiskt som en mataffär i Goa”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + hudvårdskit från SENSAI för 199 kr. Köp nu!