Du behöver:12 tunna kycklingfiléer 12 skivor salami 12 blad färsk salvia 300 g mozzarellaost SmörEn skvätt vatten2 msk kycklingfond3 dl färdig tomatsås1 dl gräddeSalt och pepparTråd eller pinnar att hålla ihop allt Valfri pasta till servering
Gör så här:1. Se först till att få fart på ugnen, den ska upp till 200°. Lägg ut kycklingfiléerna på en skärbräda och placera sedan salami, salvia och en liten bit mozzarella på varje filé. Rulla ihop och bind eller nyp ihop rullen. Stek alla rullader runtom, så att de får snygg yta, och lägg dem sedan i en ugnsfast form.
2. På med en till klick smör i pannan, och sedan ner med vattnet och buljongen, så får du med alla goa smaker ifrån stekandet av kycklingen. Sedan häller du ner tomatsåsen, på med grädde och smaksätt med salt och peppar. Häll såsen på rulladerna och låt dem stå i ugnen i cirka 20 minuter. Under tiden kokar du din pasta.
3. Sedan: njuuuut! Helst med en god sallad till.