Hurra för Estelle som blir fyra år i dag – se de nytagna bilderna på prinsessan

I dag fyller prinsessan Estelle fyra år. Snart blir hon även storasyster då mamma, kronprinsessan Victoria och pappa, prins Daniel, vilken dag som helst blir föräldrar ännu en gång. Det blir spännande för oss alla – men inte minst för dagens härliga födelsedagsbarn! 👑

Vi minns det som i går när kronprinsessan Victoria och prins Daniel berättade att de väntade sitt första barn. Så den 23 februari 2012 kom prinsessan Estelle till världen och sedan dess är inte Kungahuset sig likt.

Kanske inte så konstigt med tanke på hur den lilla prinsessan gång på gång charmar alla i sin närhet – men också hela svenska folket. Vi har fått blicka in för att se hur hon firar jul, fått följa henne fram till grindarna när hon började förskolan förrförra hösten, när hon bakar tunnbröd, rider på ponnys och stjäl uppmärksamheten från mamma Victoria titt som tätt.

Men vi har också fått ta del av när hon busar loss på Solliden samt när hon och kusinen, prinsessan Leonore passade på att stjäla showen under prins Nicolas dop förra sommaren.

Foto Kate Gabor, Kungahuset.se Foto: Foto Kate Gabor, Kungahuset.se / Photo Kate Gabor,

Men hur ska prinsessan fira i dag då? Under gårdagen berättade prins Daniel för Expressen hur de skulle fira sin dotters fjärde födelsedag.

– Det blir hemma på Haga slott.

På prinsessan Madeleines officiella Facebook-sida gratulerar även prinsessan Leonore sin kusin på 4-årsdagen.

Faksimil/Princess Madeleine of Sweden

"Kusiner är vänner som kommer att älska dig för evigt. Grattis på födelsedagen älskade Estelle! Från din kusin Leonore" står det ovan en bild på lillsessorna tillsammans.

Estelle är verkligen en liten glädjespridare och charmig till tusen. Och tänk, snart blir även den här numera stora tjejen storasyster också. Det var i september förra året som kronprinsessan Victoria och prins Daniel offentliggjorde att de skulle bli föräldrar en andra gång. Då var Victoria i tredje månaden vilket också betyder att det troligtvis inte kommer att dröja alltför länge innan prinsessan Estelle får en liten bebis att ta hand om och lära allt hon kan.

Och ju äldre hon blir ju mer ansvarstagande blir hon också, vilket man kan se när hon umgås med sina yngre kusiner. Så med tanke på hur fin hon är med prinsessan Leonore och prins Nicolas så tror vi att det kommer gå riktigt bra när det väl är dags.

Foto: Kate Gabor, Kungahuset.se Foto: Foto Kate Gabor, Kungahuset.se / Photo Kate Gabor,

Visst är de fina? Och snart är de fyra stycken.

Vill du vara med i vår mammagrupp de luxe på Facebook? Gör som 17 000 andra och följ oss även där

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!