Hon fotar nyfödda bebisar precis som de ligger i livmodern - resultatet är fantastiskt

För alla som haft en bebis i magen kan det kännas som att de har oändligt med utrymme. Åtminstone att döma av sparkarna, när bebisen tar sats i typ en halvmeter innan de träffar revbenen. Fotografen Marry Fermont visar att det inte riktigt är fallet.

Den holländska förlossningsfotografen Marry Fermont fotograferar bebisar som bara är några ögonblick gamla. I början av sin fotokarriär visade en barnmorska henne hur de alldeles nyfödda bebisarna ligger i livmodern. Som ett oändligt sött, kladdigt litet dubbelvikt paket! Föräldrarna till barnet blev väldigt rörda av bilden, och sedan dess ber Marry alltid om samma sak. Att barnmorskan ska hålla upp bebisen i den position den är van vid att ligga innan den föddes.

– Man ser det hända, men det är så svårt att förstå att de var inuti magen i nio månader. Det är fantastiskt att barnmorskan, eller pappan, kan visa hur bebisen faktiskt fick plats där inne, säger Marry Fermont till Huffington Post.

– De flesta av bebisarna blir lugna när de hålls på det här sättet, det är väldigt speciellt att se. De vill automatiskt ligga på det här sättet, man måste bara veta hur man ska hålla dem, säger hon.

Foto: Fermont Fotografie

Denna position fungerar inte lika bra i alla åldrar, så iakkta varsamhet om du testar detta hemma.

Suga på handen eller foten? Lika bekvämt!

Oj vad stort det var här ute! För mycket att ta in, bäst jag blundar.

Foto: Fermont Fotografie

Hej foten! Dig känner jag väl, men jag har aldrig förr sett dig i detta ljus, trevligt!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!