Hon föddes med två tänder - se hennes unika leende

Alyssa Bella Bailey är bara en vecka gammal men skapar redan rubriker med sitt leende. Den här lilla tjejen föddes nämligen med två fullt utvecklade tänder i underkäken.

Missa inte vårt exklusiva erbjudande just nu! 4 nr av mama + lyxigt kit från bareMinerals för bara 98 kr! Ta del av erbjudandet här!

 

Den 28 december kom lilla Alyssa Bella till världen. Hon väckte direkt stort intresse hos läkarna och sköterskorna i tjänst påMercy Hospital Springfield i Branson, Missouri.

— Precis när hon kom var alla överraskade. Det var en stor snackis i förlossningsrummet, berättar mamma Jaklina Bailey för CBS dotterbolag KOLR-TV och fortsätter:

— Läkaren sa att hon bara varit med om det här en gång tidigare under sin 25-åriga karriär.

Enligt Medline Plus, som är en del av U.S. National Library of Medicine, är det ungefär en på 2000 eller 3000 bebisar som föds med tänder. Oftast är det helt ofarligt - och så är fallet även för Alyssa Bella som är fullt frisk.

Men en sak är dock viktig för familjen att vara extra försiktiga med:

— Vi kommer att hålla koll på om tänderna blir lösa, för då kan hon sätta dem i halsen om de trillar av.

Jaklina berättar även att hon ofta får frågan om det inte gör ont att amma, vilket hon inte vet då hon löst det hela med att flaskmata sin dotter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + solskydd för dig och ditt barn från EVY. Köp nu!