Här är bästa lifehacket för småbarnsföräldrar

Less på att aldrig någonsin hitta ditt barns favoritleksaker – alltså fjärrisen, nyckelringen och kikaren (toarullen)? Den här pappan har kommit på världens bästa idé.

Det mest frustrerande med att ge bort presenter till småbarn är som bekant att de är HELT ointresserade. Av själva presenten. Du kan ha lagt flera timmar i leksaksaffärer och hittat den perfekta flerfärgade hunden som kan skälla och tuta (?), men när barnet öppnar paketet är det BARA kartongen som är intressant? Och den är inte bara intressant, utan så intressant att den är typ det intressantaste barnet har varit med om i hela sitt liv.

Läs mer: 8 serietips för dig som vabbar

Det kommer eventuellt en tid då småbarnsleksaker blir gillade, men det känns ju länge ganska onödigt att införskaffa dem eftersom den mest älskade saken i typ alla hem är FJÄRRKONTROLLEN. Väldigt jobbigt med tanke på hur frekvent den faktiskt används på riktigt av vuxna.

En pappa, som har imgurkontot teachezofpeachez, bestämde sig för att totalresignera inför barnets största intressen, och byggde ett ”Playcenter”. Han samlade alla saker som sonen vanligtvis inte kan få nog av, det vill säga hänglås, avlagda mobiler och miniräknare, och satte fast dem på ett och samma ställe. Så smart! Bara anledningen att inte behöva vara med om ”VAR ÄR NYCKELRINGEN”-problemet tio gånger samma kväll, gör det hela värt ansträngningen.

Nyckelringar

Fjärrkontroller

Hänglås

Miniräknare

Mobiltelefoner

Slevar

Decilitermått

Plånbok

Toarullar

Vill du vara med i vår mammagrupp de luxe på Facebook? För fler intressanta, roliga och starka artiklar, följ oss även där!

Läs mer: Bästa tipsen för bilresan

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + Meraki body wash & lotion för 199 kr. Köp nu!