Halle Berry, veckans glamourmage!

Halle Berry, veckans glamourmage!

En stjärna, ja, men inte mamma riktigt ännu. Tillsvidare, Halle Berry i en klädsam glamourmage på Roberto Cavallis releasparty för samarbetet med H&M. Den 8 november släpps lyxkollektionen!

Roberto Cavalli är en av mina personliga favoriter. Hans plagg är sexiga och han ligger alltid steget före andra designers, säger Halle Berry, gravid i femte månaden. 

Anna och Roberto Cavalli med snyggaste gravidmagen Halle Berry.

Halle Berry som är skådis och fotomodell, född 1966 i Cleveland, Ohio, har varit gift två gånger. Första gången med basebollspelaren David Justice. Andra äktenskapet kraschade, enligt spekulationer i media till följd av maken Eric Benéts otrohetsaffärer.

Nuvarande, 10 år yngre livskamraten Gabriel Aubry och Halle träffades under en plåtning för Versace, och har varit ett par sedan 2005.

Halle har tidigare uttryckt önskemål om att adoptera.
- Om jag inte blir gravid kommer jag definitivt att adoptera, förresten kommer jag nog adoptera ett barn även om jag skulle bli gravid!

Halle Berry har tidigare förnekat sin graviditet i pressen, men nu när magen inte går att dölja längre är det bekräftat, Halle och Gabriel väntar barn i början av nästa år! 

Congrats!

(Bilder: HM.com)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!