Grattis till Guldpennan Sanna Lundell!

Grattis till Guldpennan Sanna Lundell!

Grattis Sanna Lundell som i helgen vann kategorin Guldpennan i Vecko Revyn Blog Award 2009! Och vi är såklart stolta att Sanna bloggar hos just oss!

Hej Sanna, Grattis till Guldpennan, hur känns det!?
– Det känns jätteroligt såklart, det är så kul och så uppskattat!  Framförallt är det kul att det är läsarna som röstat fram mig.

Varför tror du att din blogg blivit så populär?
– Jag tror så här, jag hade inte läst några andra bloggar när jag startade, så jag har inte apat efter någon utan jag har kört min egen stil från början, vilket nog gör att min blogg skiljer sig lite från andra bloggar. Jag vill att varje inlägg ska vara lite oväntat, och så vill jag att det ska vara nya grejer varje dag. Jag följer ingen speciell form, men alla mina blogginlägg är genomtänkta.

Vad betyder priset för dig?
– En massa glädje och bekräftelse! Det får mig att känna att bloggen är mödan värd. Jättekul och upppiggade och så har det blivit lite av en  nytändning i bloggandet!

Har du några tankar på att utveckla ditt bloggande?
– Jag är nog ganska nöjd som det är nu. Jag försöker verkligen anstränga mig varje dag för att göra något nytt. Fast jag tänker nog börja blogga lite oftare nu, målet är två inlägg om dagen istället för ett som jag gjort hittills.

Har du någon favoritblogg?
 Alex och Calle Schulmans bloggar. Jag tycker det är jättekul framförallt med Alex blogg som jag tycker håller en hög litterär nivå, och så är det så spännande och guligt att läsa om hans liv som pappa. Hans blogg är väldigt kärleksfull.

Nu när du har bloggat ett tag – har det blivit som du förväntade dig?
– Ja det tycker jag nog att det har blivit. Men jag hade inte förväntat mig att det skulle gå så här bra. Och så är det faktiskt roligare än jag förväntat mig!
 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!