Följ med mama på spahelg och träna med Simon Sköld i maj

Kickstarta sommaren med en spa- och träningshelg på Nynäs havsbad utanför Stockholm. Vi umgås med vänner, kopplar av och tränar roliga pass med bl.a. mamas bloggare och MMA-proffset Simon Sköld. Följ med på "mama på rymmen" i slutet av maj!

Nu släpper vi äntligen platserna till "mama på rymmen" i slutet av maj! Smit iväg från vardagspusslet och unna dig en helg med vänner, träning och avkoppling.

Med oss under helgen har vi MMA-fightern och mamas bloggare Simon Sköld, aktuell med boken "Träning för latmaskar". Tillsammans kommer vi att träna roliga pass som passar alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning idag.

Utöver Simons pass, tränar vi löpning, funktionell träning och yoga med Louise Gottlind från "Lofsangruppen" och core och styrka med hälsopedagogen och fd. extremskidåkaren Sara Orrensjö. Dessutom äter vi god mat och lyssnar på föreläsning med LA-baserade författaren Marita Karlson (böckerna "Hälsokick" och "Superhälsa", samt "Mammaboost" som släpps i augusti). Louise Gottlind håller även i en inspirerande föreläsning om hur du tränar rätt för en skadefri och hållfast kropp.

Hälsoinspiratören och författaren Marita Karlson är bosatt i LA och släpper boken "Mammaboost" i höst.

Under helgen njuter vi även av Nynäs havsbads spaavdelning precis invid havet, med bland annat varm sittpool på bryggan, bastubad på klippan, inomhuspool, bubbelbad och en skön relaxavdelning. Lyxigare än så kan det knappast bli, när vi unnar oss en avkopplande helg långt i från vardagspusslet.

Var: Nynäs havsbad, i Nynäshamn. Från Stockholm tar det cirka 35 minuter med bil.

När: 19-21 maj eller 20-21 maj.

Pris fredag till söndag: 3 995 kronor, del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 200 kr.

I priset ingår: Boende i två nätter, två frukostar, två luncher, två middagar. Tillgång till spa- och relaxavdelning, samt alla mamas träningpass och föreläsningar.

Pris lördag till söndag: 2 995 kronor, del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 200 kr.

I priset ingår: Boende i en natt, en frukost, två luncher, en middag. Tillgång till spa- och relaxavdelning, samt alla mamas träningpass och föreläsningar.

Anmäl dig här!

Helgens schema

Kan du inte följa med mama på rymmen i maj? Boka någon av våra andra helger nedan eller följ med mama på träningsweekend till Palma i oktober!

Läs mer om Bonnier Tidskrifters resor och events på bontravel.se.

Missa inget om mamas träningshelger – gå med i Facebook-gruppen "mama på rymmen"!