Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Världsstjärnorna Rihanna och ASAP Rocky fick en son i maj 2022. Fram tills nu har namnet varit hemligt.
Världsstjärnorna Rihanna och ASAP Rocky fick en son i maj 2022. Fram tills nu har namnet varit hemligt.
Världsstjärnorna Rihanna och ASAP Rocky fick en son i maj 2022. Fram tills nu har namnet varit hemligt.
Världsstjärnorna Rihanna och ASAP Rocky fick en son i maj 2022. Fram tills nu har namnet varit hemligt. Foto: STELLA Pictures / Splash News/ Planet Photos / ddp

Det heter Rihannas son – unika namnet avslöjat

Gravida superstjärnan välkomnade sitt första barn i maj 2022. Alla har varit nyfikna på sonen – men Rihanna och hennes partner ASAP Rocky har varit sparsamma med detaljer. Nu avslöjar de sonens namn, rapporterar Daily Mail. 

Namnavslöjandet kommer nästan ett år efter att Rihanna och ASAP Rocky välkomnade sitt första barn tillsammans, och bara några månader efter att Rihanna överraskade världen på Super Bowl och välte internet med sitt gravid-avslöjande. Enligt födelsebeviset som erhållits av Daily Mail heter den 11 månader gamla sonen RZA Athelston Mayers – som en hyllning till producenten och rapparen RZA (Robert Fitzgerald Digg) som är frontfigur i hiphopkollektivet Wu-Tang Clan.

RZA känns kanske svårt att uttala, men enligt uppgifter uttalas det ”Rizza”. Enligt födelseattesten var också den lille pojken RZA Athelston Mayers född den 13 maj 2022 klockan 10.58 i Los Angeles på Cedars-Sinai Medical Center. 

Rihanna har visat upp RZA i sina sociala kanaler. Foto: Planet Photos / ddp

Så är Rihannas nya graviditet: ”Helt annorlunda”

Säkert har Rihanna och ASAP Rocky just nu fullt upp med att fundera på ett nytt namn. I februari avslöjade stjärnan nämligen själv under Super Bowl att hon väntar sitt andra barn. På årets Met-gala berättade hon även om att vara gravid med barn nummer två, och hur det var helt annorlunda än första gången.

– Inga cravings och massor av illamående. Allt är helt annorlunda, men jag njuter ändå, sa hon till Entertainment Tonight.

På galan klev Rihanna ut på röda mattan med pojkvännen ASAP Rocky i en vit klänning med en topp som gick över huvudet klädd av kamelior, som verkligen drog blickarna till sig. Senare tog hon av sig den översta delen av klänningen och visade upp gravidmagen.

Hon sa:

– Jag mår bra och jag känner mig energisk.

Rihanna och ASAP Rocky på årets Met-gala. Foto: OUZOUNOVA / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Den senaste tiden har vi fått mer och mer inblick i Rihanna och ASAP Rockys familjeliv. Utöver personliga bilder på den lilla familjen i Rihannas omslagsintervju med brittiska Vogue i början av året så fick vi även ta del av hennes känslor kring att vara mamma, och hon har även själv delat bilder på honom i sina sociala kanaler.

https://www.instagram.com/p/CotESMHvkjC/

När Rihanna väntade sin första son blev hennes modiga gravidstil vida uppmärksammad. Något som även inspirerade oss på mama.

– Att klä sig som gravid var enkelt, säger hon nu.

– Men att klä sig postpartum, hur fan gör man? Veckan jag kom hem från förlossningen var det inget annat än mjukiskläder och hoodies. Men veckorna efter det vet man inte vad man ska ha på sig. Allt är för litet eller för stort.