Därför är vi Sveriges mest lästa föräldratidning

Därför är Vi Föräldrar Sveriges mest lästa föräldratidning.

Detta är en artikel från Vi Föräldrar

Välkommen till Sveriges mest lästa föräldratidning. Det kan bero på våra tester av barnprodukter. Våra tester görs på oberoende laboratorier, och vi lägger mycket resurser på att ge er relevanta och intressanta tester. Ibland visar resultaten att en produkt inte lever upp till de krav på säkerhet/hållbarhet/hanterbarhet som vi tycker är rimliga. Till exempel har vi testat barnvagnar i strängare kyla än vad den europeiska standarden kräver, eftersom vi här uppe i Norden har kallare klimat än södra Europa. Vid ett sådant test brast ett handtag på en barnvagn, plasten tålde inte kylan. Släpper handtaget när man kör barnet i en backe, nerför en trappa eller liknande, då kan det vara riktigt farligt. Sådana gånger är jag stolt över att Vi Föräldrar faktiskt kan göra skillnad, och kanske till och med rädda liv.

Efter våra tester händer det att annonsörer blir sura, eller att företag slutar annonsera hos oss. Det kan vi tyvärr inte ta hänsyn till när det gäller våra tester. De gör vi för läsarnas skull. I det här numret har vi testat höga barnstolar, och upptäckt att tre av nio stolar inte håller måttet.

Att Vi Föräldrar är den mest lästa föräldratidningen kan också bero på att du får möta andra så kallade vanliga föräldrar här. Både mammor och pappor. Inte kändismammor (med barnflicka och städhjälp) som med välsminkade leenden bedyrar läsarna att det går jättebra att sköta en toppkarriär och en kolikbebis samtidigt. Här möter du vanliga föräldrar, både mammor och pappor, som pratar om de utmaningar och glädejämnen som dagens föräldrar har.

I varje nummer av Vi Föräldrar får en familj coachning av Jesper Juul. Jesper Juul är en av Skandinaviens ledande familjeterapeuter, och vi är väldigt stolta över att vi kan erbjuda våra läsare den här exklusiva möjligheten till coachning. I det här numret får Eva och Tony hjälp med sin viljestarka dotter Ella, 3,5 år.Du kan också ställa frågor
om ditt barns utveckling och om din föräldraroll till vår barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén. Malin har också skrivit några av Vi Föräldrars mest uppskattade böcker, bland annat Trotsboken (tillsammans med vår mångåriga reporter Kristina Hofsten).

Välkommen som läsare (och vill du bli prenumerant så missa inte vårt fina prenumerationserbjudande här)! Och hör gärna av dig till oss och berätta vad du vill läsa om framöver!

/Helena Rönnberg, chefredaktör Vi Föräldrar

PS I nästa nummer av Vi Föräldrar har vi bland annat besökt neonatalen i Lund och testat pipmuggar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + hudvårdskit från SENSAI för 199 kr. Köp nu!