Artikeln innehåller annonslänkar

Foto: Istock

Black Friday – fynda julklapparna på rea helt utan stress

Årets stora readag närmar sig! I november drar Black Friday igång i Sverige. Här hittar du bästa fynden online till både dig och barnen.

Vi har hela listan över de sajter som passar oss mammor. Artikeln uppdateras löpande med aktuella Black Friday-rabatter, så passa på att fynda julklapparna redan nu!

Vad är Black Friday?

Black Friday är ett amerikanskt påfund som har tagit Sverige med storm på senare år. Dagen, som är USA:s största shoppingdag, infaller dagen efter Thanksgiving, vilket är den fjärde fredagen i november. Var namnet kommer ifrån är en omtwistad fråga, men många menar att det handlar om att butiker ser siffror gå från röda (förlust) till svarta (vinst) i bokföringen.

När är Black Friday 2018 i Sverige?

Den 23 november 2018 är det dags för readagen igen. Under 24 timmar rear butiker och webbshoppar ut stora delar av sitt sortiment. Många av dem slår upp portarna redan vid midnatt, och en del har rabatter hela veckan. I och med att många svenskar får lön den 23 november är det ett perfekt tillfälle att fynda julklappar till andra (och dig själv!) hemifrån – helt utan stress och till kraftigt rabatterat pris.

Hur länge pågår Black Friday?

Black Friday sträcker sig hos många butiker över hela veckan och efterföljande måndag, den 26 november, infaller dessutom Cyber Monday, vilket är ännu en readag där fokus ligger helt på e-handel.

Fynda julklapparna på Black Friday

Osäker på vad du ska köpa i julklapp till en 1-, 2- eller 3-åring? Vi har listorna på klapparna som garanterat gör succé hos barnen:

Julklappar för 1-åringar

Julklappar för 2-åringar

Julklappar för 3-åringar

Hur fyndar man bäst på Black Friday-rean?

Passa på att luta dig tillbaka och shoppa online på Black Friday. Slipp trängsel i butiker och botanisera bland nedsatta priser i lugn och ro hemifrån. De flesta webbshoppar erbjuder gratis returer, så du behöver inte oroa dig för dyra fraktkostnader om du råkar ut för felköp. Passa på att bokmärka de produkter du är intresserad av för att snabbt klicka dig fram till dem när readagen är här.

Köp gravidjackan på Black Friday

Att klä sig med växande mage kan vara en utmaning, särskilt när det kommer till ytterplagg i säsong. mama har valt ut 28 jackor och kappor i olika stilar och prisklasser, såväl gravidvarianter som vanliga, som passar växande magar i höst och vinter.

Gravidjackor och kappor till höst och vinter – från budget till lyx

Klicka hem skönhetsfavoriterna på REA

Med en bra återfuktande foundation som ger glow, torrschampo och en mascara som sitter hela dagen kommer man långt, och visst känns det lite extra härligt när man kan klicka hem lite skönhetslyx på rea? Här hittar du mamas bäst i test:

Bäst i test: Foundation som håller och ger glow hela dagen

Bäst i test: Mascarorna som är värda att köpa enligt skönhetsredaktören

Bäst i test: Torrschampon som fått högsta betyg

Foto: gettyimages

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!