Barnens uppfinningar blev riktiga produkter – se deras supersmarta problemlösningar

Den brittiska designern och uppfinnaren Dominic Wilcox frågade 450 barn om idéer till uppfinningar. Sedan valde han ut 60 stycken som han lät tillverka. Det här är resultatet.

1. Tappar du bort tandkrämstubskorken? Never more! Den här tolvåringen har uppfunnit en tandborste med inbyggd tandkräm.

Foto: Credit and Copyright ©: Colin Davison.+44 (0)7850

2. Mammor brukar ju som bekant ha ögon i nacken. Om du skulle sakna kan du skaffa dessa, med speglar som gör att du kan se bakom dig.

3. Alltså det här kan vara det smartaste vi någonsin sett? En Pringlesuppdragare har vi alltid behövt, vi har bara inte vetat om det!

4. Denna sexåring har kommit på en high-fivare, som alltid kan ge dig pepp. Gull!

5. Visst är det krångligt med kamerans självutlösningsfunktion? Man vet ju aldrig när den ska knäppa? Problemet löst! Kameran tar kort när du skriker.

6. Hur mysig familjeutflykt? Alla kan vara med och åka sparkcykel, lika snabbt!

7. Äntligen kan du ge maten lagom temperatur utan att behöva blåsa på den. Men denna matkylare inbyggd i gaffeln, blir allt lagom. 👌

Tack till Bored Panda för inspiration och bilder från projektet Inventors.

Vill du läsa mer sådant här? Följ mama på Facebook så missar du inget!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 3 nr av mama för endast 99 kr. Köp nu!