Barnens favoriter tar plats på scen – nu blir Babblarna musikal

Att Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo från Babblarna är barnens favorit är ingen hemlighet. I höst gör dessutom figurerna musikaldebut, och redan nu går det att se ett klipp på Youtube.

Hösten är räddad! Den 9 oktober har "Babblarna – första musikalen" premiär på Musikaliska i Stockholm, och ger sig sedan ut på turné i landet.

Se figurerna från Babblarna som musikal i höst.

Du och dina barn kan förmodligen redan rabbla alla figurerna i Babblarna i sömnen, för vem har inte sjungit med i sångerna om Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo?

Sjung med om figurerna i Babblarna

I "Babblarna – första musikalen” får barnen träffa Robotflickan Klonk och hjälpa henne att trolla fram alla figurerna. Självklart får de även svänga med i de populära sångerna ”Första låten”, ”Bergochdalbanebit” och ”Stompalong Tut Pling Sång”, bland mycket annat.

Redan nu går det att se ett smakprov ur "Babblarna – första musikalen" på Youtube och vi kan tänka oss att det blir succé när barnen får hjälpa till att knacka fram Diddi, ropa fram Babba, viska i brevlådan efter Bobbo och stampa fram Dadda.

"Babblarna – första musikalen" på Youtube:

I oktober spelas "Babblarna – första musikalen" på Musikaliska i Stockholm men ger sig sedan ut på turné i Sverige. Då går det att boka föreställningen till en teaterscen eller till sin förskola.

Musikalen är skriven av My Blomqvist Olsberg och på scenen syns Anette Belander, Gustav Karlberg och Fatima Edell.

Träffa Babblarna på cirkus

Förutom att figurerna i Babblarna blir musikal går det även att se dem på cirkus i höst. Mellan den 8 och 25 september flyttar nämligen Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo in på Cirkus Scott på Gärdet i Stockholm.

Hösten är, som skrivet, räddad! Och behöver du uppdatera dig på de gamla låtarna kan du börja med den här.

Babblarna – Första låten:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + Meraki body wash & lotion för 199 kr. Köp nu!