Anitha Schulman - ny bloggare på mama
Anitha Schulman - ny bloggare på mama

Anitha Schulman - ny bloggare på mama

Anitha Schulman, lyckligt nygift med Calle Schulman, är senaste tillskottet i mamas bloggäng. Anitha och Calle väntar just nu sitt första barn. "Jag känner mig tung och orörlig", säger Anitha.

ANITHA SCHULMAN

Ålder: 32.
Bor: I Stockholm.
Familj: Maken Calle Schulman, 32.
Gör: Projektledare på Mastiff.
Bloggadress: blogg.mama.nu/anitha-schulman/

Hej Anitha! Berätta, vem är du?
- Jag är 32 år, fyller 33 i år, och jobbar som projektledare på Mastiff. Jag började på Mastiff i juni förra året, innan dess gjorde jag en film, ”Katinkas kalas”. Jag fick chansen att vara med i en långfilm och tog den. Det känns som att det var en ruta på livslistan som checkades av. Jag är precis nygift med Calle Schulman sen två veckor tillbaka. Bröllopet var fantastiskt, men det är också på ett sätt skönt att det är över. Bröllop är inte bara en dans på rosor, även om det var värt allt slit för det var verkligen magiskt.

Var du en bridezilla?
- Om du frågar mig säger jag nej, men om du skulle fråga Calle skulle han säga ja.

Nu börjar du blogga hos oss här på mama.nu vilket vi såklart tycker är jättekul!  Varför valde du att börja blogga just hos oss?

- Jag tycker mama är en jättebra plattform och jag läser själv många mama-bloggar. Det kändes logiskt.

Du och Calle väntar ert första barn. I vilken vecka är du?

- Jag är i vecka 31 och beräknat födelsdatum är den 11 maj.

Hur mår du då?
- Det är jättekonstigt, innan bröllopet så var jag så fokuserad på det att jag inte kände mig så gravid. Men nu efteråt så har det varit som att trycka på knapp och jag ”blev” jättegravid. Det är väl för att jag inte har något annat att fokusera på så jag springer runt och känner efter hela tiden. Jag känner mig framför allt tung och orörlig.

Hur ser du på förlossningen? Några tankar kring smärtlindring?
- Jag har inte hunnit tänka så mycket på förlossningen. Men jag är inte rädd, det känns bara kul. Men just nu är det sååå tråkigt att vara gravid. Nu de sista veckorna har min glädje över graviditeten ibland ersatts med ilska. Ilska över att vara så bunden vid min kropp på ett sätt jag inte behövt tänka så mycket på tidigare och det påverkar allt från ork till humör ganska mycket.
- Vad gäller smärtlindring så har jag väl annars en idé om att jag ska försöka klara mig med profylax och lustgas. Men vi får se hur det blir när man väl är där.

Är alla babyprylar inhandlade?
- Ja, nästan allt är köpt. Vi har barnvagn och barnstol från Stokke och så har vi köpt spjälsäng och skötbord från Ikea. Vi ska väl köpa en babynest också och sen är det lite småsaker kvar. Vi har däremot inte köpt på oss överdrivet med barnkläder, de växer ju så fort ändå första tiden.

Du är en van bloggerska sedan tidigare. Vad är det bästa med att blogga?
- Responsen från läsarna innebär en oerhörd bekräftelse. Så det och att det är lite som att ha en dagbok är det bästa, det är terapeutiskt.

Finns det något du absolut inte skulle blogga om?

- Nää. Eller det är väl svårt att säga. Vissa saker är ju helt otroligt privata så man får bedöma olika situationer och visa gott omdöme. Jag skriver självklart inte om folk som inte vill vara med i bloggen.

Vilka är dina favoritbloggar?

 


- Jag läsar alla familjens bloggar (

Calle Schulman

Alex Schulman

,

 Amanda Schulman

)  

Carolina Gynning

Rebecca Simonsson

Mia Skäringer

Jennie Hammar

Anine Bing

Columbine Smille

Laila Bagge

 och 

Elin Kling

 för att nämna några. Jag försöker sprida skurarna lite i olika åldersgrupper. Jag läser generellt väldigt mycket bloggar.

 

 


Här hittar du Anitha Schulmans blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + Meraki body wash & lotion för 199 kr. Köp nu!