Anine Bing - ny bloggare på mama!

Anine Bing - ny bloggare på mama!

Modellen och sångerskan Anine Bing, 28, blev mamma till dottern Bianca i januari. Nu börjar hon blogga här på mama. "Det känns jättekul, jag älskar mama och har läst tidningen ända sedan första numret kom ut", säger Anine.

ANINE BING

Ålder: 28 år.
Bor: I Los Angeles.
Familj:  Nicolai och dottern Bianca.
Gör: Sångerska i bandet Kill Your Darlings, låtskrivare, modell och butiksägare.
Aktuell: Med skivan Kill your Darlings, som finns på itunes och Spotify.
Blogg: blogg.mama.nu/aninebing/

Hej Anine, välkommen till mama.nu!  Hur känns det att börja blogga hos oss?
- Det känns jättekul, jag ÄLSKAR mama och har läst tidningen ända sen första numret kom ut för många år sen. Jag känner mig superhedrad som får börja blogga hos er. Men självklart känns det lite nervöst också. Allt är ju så nytt med mitt nya, men härliga liv, som mamma.

Vad kommer bloggen att handla om?

-  Jag kommer blogga om min och Biancas vardag, ni kommer få hänga med till studion när jag hänger med mitt band Kill your darlings, hemma hos oss, och på stan. Ni kommer helt enkelt få följa med där jag och Bianca håller hus.

Finns det något du absolut inte kommer att blogga om?

- Jag vill skriva en personlig blogg, och kommer nog blogga om det mesta.

Du blev mamma till dottern Bianca i januari. Hur har första tiden varit?
-  Första tiden har varit fantastisk. Allt har känts så naturligt ända sedan hon föddes. Det känns som om hon alltid varit här, så självklart på något sätt. Jag älskar att vara mamma och jag tror vi har fått en väldigt enkel bebis. För än så länge har jag bara bra positiva saker att säga om mamma livet!

Vilket är ditt bästa ”mamma-moment” hittills?

- Jag  kommer ihåg första natten på sjukhuset efter hon fötts, då hon låg i mina armar och bara tittade på mig med sina stora stora ögon. Då kände jag sån otrolig lycka och kärlek. Jag kommer ihåg att jag tänkte ”wow, är denna lilla perfekta skapelse verkligen min”. Kunde inte fatta att jag och Nicolai skapat Bianca och att hon var här för att stanna i vår familj. En så härlig känsla.

Du är modell, butiksägare och nu är du aktuell med ditt debutalbum. Vad brinner du mest för?
-  Musiken är det jag älskar att hålla på med, att få skriva musik tillsammans med mitt band och andra fantastiska låtskrivare är lycka för mig. Det är en dröm att ha gjort denna skivan.
Modellandet har jag hållt på med i snart 12 år och jag älskar fortfarande att stå framför kameran, men det ser jag mer som ett jobb. Butiken jag äger är självklart jättekul, jag ser det som en bra investering. Dock räcker inte tiden till, så det är mest min partner Pia som sköter det mesta som har med den att göra.

Vad är det bästa med att bo i Los Angeles?

-  Vädret. Och alla möjligheter till att kunna göra lite vad man vill. Man kan både skapa musik, äga en babybutik, måla tavlor och vara mamma. Och blogga för mama! Det känns som att det finns alla möjligheter att uppfylla sina drömmar här. Jag älskar den positiva energi och inspiration som staden ger mig.

Saknar du någonsin att bo i Sverige?

 


-  Åh, ja. Jag saknar min familj, mina vänner. Men om vi skulle flytta från LA, hamnar vi nog i Danmark. Då både min man Nicolai och jag själv är därifrån så skulle det kännas mest naturligt.

 

 


Vad är det viktigaste du vill lära din dotter?

 


-  För mig känns det viktigt att Bianca får en stark självkänsla och att hon respekterar både sig själv och sina medmänniskor. Min största uppgift som mamma är att få henne att älska sig själv.

 

 


Klicka här för att komma till Anines blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!