8-åriga Christian donerade sitt hår – och trotsade mobbningen

Christian är en otroligt modig kille. För att hjälpa barn som förlorat sitt hår i sjukdom utstod han hån och mobbing i två år för att spara ut sitt eget hår – och donera det.

När 8-åringen såg en reklamfilm för ett sjukhus på tv märkte han att många barn var utan hår. Hans mamma Deeanna förklarade att barn som gått igenom till exempel cellgiftsbehandlingar kan tappa håret och lille Christan ville göra något för att hjälpa dem. Sedan dess har han sparat ut sitt hår och fått fantastiskt långt svall.

Tyvärr medförde hans beslut en del problem. Barnen i skolan retade honom för att han "såg ut som en tjej". Än mer upprörande, så gav sig även vuxna på honom. Han erbjöds till och med pengar för att klippa det.

Nu har håret växt klart och Christians mamma har delat på Facebook hur deras son kapat av håret och donerat det. Vilken hjälte!

Bildkälla: Facebook / Deeanna Thomas

Bildkälla: Facebook / Deeanna Thomas

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + Meraki body wash & lotion för 199 kr. Köp nu!