10 nyårslöften vi aldrig kommer att hålla

Nytt år, nya tag! Eller inte. Hormoner & Hemorrojder-tjejerna Sofia och Therese listar några av alla de löften vi vet redan nu att vi kommer att bryta. Men som vi brukar säga, det är bara avlidna människor som har karaktär.

1. "Sluta med godis och kaffe." Ja eller hur. Så länge nattvaken avlöser varandra och amfetamin är olagligt så fortsätter vår kärleksaffär med java och Karamellkungen.2. "Komma ihåg att ge d-dropparna, varje dag." Alltså, det hade ju varit lättare om barnet fått svinkoppor av att man glömde dessa droppar. Mycket lättare.

3. "Använda tandtråd." Hahahahahhahahahhahaa. 

4. "Sätta upp gardinerna i sovrummet." Trams. Sovrumsgardiner är ändå bara för pryda människor. Eller människor som har ett sexliv.5. "Skriva upp förskolans APT-dagar." Så att man slipper stå där svettig och skamsen när man fumlar med overallen på sin hjulande bläckfisk till arvinge. Vi uppgraderar till en sån där superdeo redan nu.

6. "Begränsa barnets surfande." Va? Vi har ju just sanktionerat filmtittande vid matbordet för att slippa fler food riots av klanledaren. Ipadmetoden, kallas det.7. "Äta mer grönsaker."Om inte dillchips räknas förstås.

8. "Göra dagliga knipövningar och komma igång med träningen."Visst. Men så länge inte mufflan känns som Citybanans tunnelbygge kan man börja imorgon. Eller vänta tills man kissat på sig på offentlig plats och förstått en av poängerna.9. "Rensa bland mobilbilderna och göra fotoalbum."Kanske är det 421 suddiga bilder på en gungade unge som gör att det inte längre går att svara på inkommande samtal. Kanske.

10. "Sluta skylla alla tabbar på att man är nyförlöst."

 

2,5 år senare är man ju faktiskt inte det längre. Eller, det beror på hur man ser det.

MISSA INTE: 

10 största chockerna med att få barn

10 sätt livet förändras på när du blir förälder

17 saker ingen berättar om vad det innebär att bli förälder

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + Meraki body wash & lotion för 199 kr. Köp nu!