Lisen Björlund, känd från ”Biggest Loser” och ”Lyxfällan”, har fått sitt tredje barn. Foto: PRIVAT

Lisen hittade kärleken i ”Biggest Loser” – nu har paret fått sitt tredje barn

Lisen och Pontus ”Anjo” Björlund hittade varandra i ”Biggest loser” och blev kära.

Nu har paret fått sitt tredje barn tillsammans.

Thérèse Bilby

Lisen  och Pontus Björlund blev kära i varandra när de träffades under inspelningen av ”Biggest loser” 2017, och fortsatte vara tillsammans efter programmet. Efter det var de även med i tv-programmet ”Lyxfällan”, flyttade ihop i Norrköping, satsade på en Youtube-kanal och fick tvillingarna Elise och Estelle. Och nu har familjen växt ytterligare och fyra har blivit fem!

1 AV 2
Pontus Björlund i ”Biggest loser” 2017. I programmet gick han ner 51 kilo.
Foto: TV4
2 AV 2
Pontus och Lisen med ultraljudsbilden, innan sonen fötts.
Foto: Privat

”Välkommen Elian Anjo Luis Björlund”, skrev pappa Pontus på Instagram när han delade den glada nyheten om sonens födelse med sina följare. 

Lisen skriver i ett eget inlägg:

”Så länge som vi har längtat efter dig och äntligen har vi dig här. Nu är våran familj komplett och vi ser fram emot att skapa nya minnen tillsammans”.

I en intervju med mama tidigare i år berättade Lisen Björlund om graviditeten, om vardagen och om sin förlossningsrädsla: 

– Jag försöker undvika att tänka på det här så mycket jag bara kan. Men det har varit omöjligt i och med att man tänker att bebisen på något sätt måste komma ut. Jag ska inte ljuga, men jag tillhör de som är livrädda för vaginal förlossning. Jag ska snart gå på möte med min barnmorska angående detta, sa hon då.

https://www.instagram.com/p/CftP43kr9iK/

 

Lisen Björlund hyllas efter förlossningen

Efter förlossningen hyllas Lisen nu av partnern, som skriver att det var sex timar som förändrat hans syn för henne för all framtid:

”Har aldrig bevittnat en krigare som dig förut! Att du med din enorma förlossningsrädsla tog dig igenom detta och på det sättet du gjorde de har visat mig hur jävla stark du är! Jag inser nu att du klarar av vad som helst och jag hoppas du själv kan inse det nu! Med din styrka kan du uppnå vad du vill.” 

Pontus Björlund tackar henne även för att hon gett honom tre underbart vackra barn. ”Det är dom som gör att jag lever!” Fortsätter han.

Lisen och sonen Elian Anjo Luis Björlund. Foto: PRIVAT

LÄS MER: Lisen hittade kärleken i ”Biggest Loser” – nu väntar paret sitt tredje barn

LÄS MER: Mamman Therése Hahne jagar pedofiler åt polisen