Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Döttrarna har vuxit upp – och är mer lika sina mammor än någonsin. Montage.Döttrarna har vuxit upp – och är mer lika sina mammor än någonsin. Montage.Döttrarna har vuxit upp – och är mer lika sina mammor än någonsin. Montage.
1 AV 2
Beckham, Jolie och Witherspoon – kidsen har växt upp!
2 AV 2
Döttrarna har vuxit upp – och är mer lika sina mammor än någonsin. Montage.
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Shutterstock

Kändisdöttrarna som är kopior av sina mammor

Anna Nicole Smiths dotter Dannielynn har vuxit upp och är mer lik som bortgångna mamma än någonsin. Inför sin födelsedag hyllades tonåringen av sin pappa på Instagram.

Dannielynn är inte den enda som är en nära kopia av sin mamma. Här är bilder ett gäng kändisar som fått små ”mini-jag” till barn!

Anna Nicole och dottern Dannielynn

Anna Nicole Smiths dotter Dannielynn Birkhead har nyligen fyllt 17 år och likheten med bortgångna modern är slående. 

”Din mamma hade varit så stolt över dig” skriver Dannielynns pappa Larry Birkhead i ett inlägg på Instagram.   

Anna Nicole Smith känd som Playboy-modell och skådespelerska, dog i februari 2007 39 år gammal av en oavsiktlig överdos när Dannielynn bara var 5 månader gammal.  Anna Nicoles 20-årige son Daniel hade dött året innan. 

Larry Birkhead uppfostrade sin dotter som ensamstående pappa efter att ett DNA-test visade att det var han, och inte Smiths partner Howard K. Stern, som var Dannielynns biologiska far.

https://www.instagram.com/p/Cw5N1q2uj6w/

 

 

 

 

Jennifer Garner och Violet Affleck

Att Jennifer Garner och dottern Violet Affleck är lika varandra är ingen nyhet, det har man kunnat följa under hela Violets uppväxt.

Men nu har Violet vuxit upp – och mor och dotter är mer lika än någonsin!

Jennifer Garners och Ben Afflecks förstfödda dotter har så mycket av sin mammas drag att man nästan måste titta två gånger. I dag är Violet 17 år och fyller 18 den 5 december. 

Hon brukar kallas ”Mini-Garner” då hon är sin mamma upp i dagen.  

Men en tydlig sak skiljer dem åt: Längden. Redan som tonåring växte Violet om mamma Jennifer. Se hur lika de är i bildspelet nedan. 

Violets drag är så lika mamma Jennifers.Violets drag är så lika mamma Jennifers.Violets drag är så lika mamma Jennifers.
I dag är pappa Ben Affleck tillsammans med Jennifer Lopez. Och det är inte Jennifer Garner som går till vänster, det är Violet!I dag är pappa Ben Affleck tillsammans med Jennifer Lopez. Och det är inte Jennifer Garner som går till vänster, det är Violet!I dag är pappa Ben Affleck tillsammans med Jennifer Lopez. Och det är inte Jennifer Garner som går till vänster, det är Violet!
1 AV 2
Violets drag är så lika mamma Jennifers.
Foto: Sarah Silbiger - via CNP / TT NYHETSBYRÅN
2 AV 2
I dag är pappa Ben Affleck tillsammans med Jennifer Lopez. Och det är inte Jennifer Garner som går till vänster, det är Violet!
Foto: GICE / TT NYHETSBYRÅN

Reese Witherspoon och dottern Ava

Reese Witherspoon var 23 år när hon blev mamma till Ava Philippe. Samma år gifte hon sig med barnets pappa, Ryan Philippe, och de höll ihop till 2006. Paret hann även få sonen Deacon 2003. I dag är Ava 24 år och Reese har hunnit bli 47, men visst ser de snarare ut som systrar?!

Ava Philippe och mamma Reese Witherspoon verkar ha en nära relation och Ava lägger ofta ut bilder och hyllar sin mamma i sina sociala medier.Ava Philippe och mamma Reese Witherspoon verkar ha en nära relation och Ava lägger ofta ut bilder och hyllar sin mamma i sina sociala medier.Ava Philippe och mamma Reese Witherspoon verkar ha en nära relation och Ava lägger ofta ut bilder och hyllar sin mamma i sina sociala medier.
Ava Philippe och mamma Reese Witherspoon verkar ha en nära relation och Ava lägger ofta ut bilder och hyllar sin mamma i sina sociala medier. Foto: DFree / Shutterstock
https://www.instagram.com/p/Cw3N5SmvvyR/?img_index=1?hidecaption=true

Angelina Jolie och dottern Shiloh

Brad Pitt, 59, och Angelina Jolie, 48, har sex barn tillsammans. Ett av mellanbarnen är dottern Shiloh som föddes 2006. Shiloh har kallats för ”den perfekta mixen” av sina föräldrars utseenden och visst kan vi se både mamma och pappa i henne, men vi tycker ändå att hon just nu mest är lik Angelina!

Det är omöjligt att inte se likheten mellan de två, eller hur?Det är omöjligt att inte se likheten mellan de två, eller hur?Det är omöjligt att inte se likheten mellan de två, eller hur?
Det är omöjligt att inte se likheten mellan de två, eller hur? Foto: STELLA PICTURES/SPLASH NEWS