Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Anna Nyström ska bli mamma!Anna Nyström ska bli mamma!Anna Nyström ska bli mamma!
1 AV 2
Barnmorskan Mia Sjöberg ger sina bästa tips till gravida
2 AV 2
Anna Nyström ska bli mamma!
Foto: Eero Hannukainen/TT

Sveriges största kvinnliga influencer Anna Nyström är gravid

Sveriges största kvinnliga influencer, Anna Nyström, är gravid med sitt första barn. På Instagram skriver träningsinfluencern om gravidlyckan: ”Kan inte dölja hemligheten längre”.

Anna Nyström ska bli mamma! Träningsinfluencern, som ofta kallats Sveriges hemligaste influencer, delade nyheten om att hon är gravid med sina över 8,3 miljoner följare på Instagram.

”Kan inte dölja den här hemligheten längre. Efter nästan sex år tillsammans är det dags för en liten miniversion av oss”, skriver hon under en bild på sig själv och gravidmagen.

Anna Nyström är en av Sveriges mest framgångsrika influencers, men hennes flöde består i huvudsak av kläder och träningsinlägg. Få vet vem hon är och sedan starten 2013 har hon hållit en betydligt lägre profil än kolleger som Bianca Ingrosso och Therese Lindgren.

https://www.instagram.com/p/CxTScPiLP5q/

I en sällsynt intervju med DI Weekend 2020 berättade Anna Nyström att hon alltid varit privat av sig.

– Jag har alltid varit privat av mig och har aldrig haft något behov av att stå i centrum eller bli känd. Detta har gjort att jag har valt att tacka nej till många samarbeten och möjligheter att synas på olika sätt. Jag har inget behov av att tjäna snabba pengar ­eller att synas för sakens skull. Jag vill göra ­saker på mitt sätt, berättade.

Nu väntar hon alltså barn med fästmannen, som hon förlovade sig med i februari 2020.

Anna Nyström startade sitt instagramkonto 2013 och sedan dess har följarantalet vuxit stadigt för varje år. I en intervju med Amelia 2020 berättade Anna Nyström att hon är blyg och att det därför inte är naturligt för henne att stå i rampljuset.

– Jag har tackat nej till många erbjudanden av den anledningen, sa hon.