Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
1 AV 2
”Vanligt att vara flåsig”
2 AV 2

Pernilla Sjöholm satte dit ”Tindersvindlaren” – nu har hon fått tvillingar

Pernilla Sjöholm blev känd världen över efter dokumentären ”Tindersvindlaren” på Netflix. På nyårsdagen blev hon mamma till tvillingar – en son och en dotter.

”Mamma och pappa är så glada att det inte går att beskriva med ord”, skriver hon på Instagram.

På nyårsdagen födde Pernilla Sjöholm, 36, känd från dokumentären om ”Tindersvindlaren”, tvillingar. På Instagram berättar hon att hon och hennes partner åkte in förlossningen redan på nyårsafton – och att de var nervösa att tvillingarna skulle födas på olika sidor av det nya året. Som tur var för tvillingarna var det en lång förlossning och de föddes båda på eftermiddagen på nyårsdagen, skriver hon. Förlossningen blev svår för Pernilla, som berättar att hon förlorade mycket blod och hade havandeskapsförgiftning.

Nu har den nya lilla familjen dock fått lämna sjukhuset. De senaste dagarna har de bara fokuserat på familjen. ”Mamma och pappa är så glada att det inte går att beskriva med ord. Era små hjärtan inom mig är nu ute. Jag kan inte föreställa mig att jag någonsin levt mitt liv utan er”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/CnFL0_zKVRC/

Pernilla Sjöholm föll offer för Simon Leviev

Pernilla Sjöholm var en av kvinnorna som föll offer för bedragaren Simon Leviev via dejtingappen Tinder, och hon blev känd världen över efter dokumentären ”Tindersvindlaren” på Netflix. Simon Leviev, som tidigare hette Shimon Yehuda Hayut, utgav sig för att vara en medlem av den kända miljardärfamiljen Leviev som är i diamantbranschen. På så sätt lyckades han lura till sig stora summor pengar av kvinnor. 

Cecilie Fjellhoy, Ayleen Charlotte och Pernilla Sjöholm var alla tre med i dokumentären ”Tindlersvindlaren”. Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Så småningom fick Pernilla kontakt med norskan Cecilia Fjellhoy som också blivit bedragen – och tillsammans bestämde de sig för att sprida storyn. Men efter att ha råkat ut för ”Tindersvindlaren” hade Pernilla också skulder på över en halv miljon kronor och levde under skyddad identitet. 

– Ska jag vara ärlig så står jag inte helt på fast mark än, sade Pernilla Sjöholm tidigare i år till Amelia. I intervjun berättar hon också:

– Hade du frågat mig för några år sedan hade jag garanterat tänkt att det är en viss typ av person som faller för bedragare, och att jag definitivt inte tillhör den kategorin. På så sätt kan man säga att jag har blivit mer ödmjuk.

”Ett nytt kapitel i vårt liv”

Det var i augusti 2022 som Pernilla Sjöholm berättade att hon var gravid.

”Vi är så glada över att kunna dela nyheten att vi får tvillingar i december. Mamma och pappa är kärleksfullt överlyckliga! Ett nytt kapitel i vårt liv tillsammans har börjat”, skrev hon på Instagram. Musikvalet i Instagram-inlägget är passande nog Motown-klassikern ”It Takes Two” med Marvin Gaye och Kim Weston från 1966. Inlägget var taggat med ”tvillingar”, ”gravid”, ”mamma”, ”pappa”, ”älskar er”, ”familj” och ”lycka”.

https://www.instagram.com/p/ChT4VA3jkKA/