Foto: @smarriz

Marina Isaksson: Bebisen är beräknad 9 månader efter vår första dejt!

Veckans preggo är influencern Marina ”Smarriz” Isaksson som blev gravid direkt när hon träffade pojkvännen Daniel.

Vem var den första du berättade om graviditeten för?

– Eftersom det gick väldigt fort för mig och Daniel att bli gravida – jag hade kunnat presentera mig som ”Hej, jag heter Marina och är i vecka 1 med din son” – så berättade jag först för min bästa vän Madde. Jag fick ringa henne på Facetime många gånger för att se om hon kunde läsa av stickan eller inte. I solljus kunde vi båda eventuellt ana att den visade att jag var gravid. Det inhandlades fem tester den eftermiddagen och alla var lika svårlästa.

Bebisen i magen kallas för Babyshark! Foto: @smarriz

Ni blev alltså gravida direkt när ni blev ett par?

– Japp! Vi träffades första gången den 13 juli och 18 april (alltså 9 månader efter, reds anm) är vi beräknade.

– Den allra första som märkte att jag var gravid var egentligen Daniels hund Kingston. Han hade börjat bete sig annorlunda i närheten av mig några dagar innan jag gjorde första testet. Han vaktade varenda steg jag tog och la huvudet på magen så fort jag satte mig ner. Jag och Daniel trodde att det var för att jag snart skulle få min mens men så var det visst inte.

Vad är du orolig över?

– Att vattnet ska gå mitt i en knäböj på gymmet, haha! Eftersom jag tränat fram tills nu och har tänkt att fortsätta med det tills vår lilla kille kommer, så är det min största oro. Själva förlossningen känner jag mig ganska lugn inför. Annars är det väl också att vi bygger hus med inflyttning den 29 mars och att huset inte skulle bli klart i tid. Lägenhetskontraktet vi har just nu går ut 31 mars och efter det har vi ingenstans att bo.

Marina planerar att träna in i det sista, men hoppas att vattnet inte går på gymmet! Foto: @smarriz

Vem vinner namndebatten – du eller din partner?

– Så tråkiga, vi har samma favoritnamn just nu! Kian, men Sam ligger också högt upp på listan. Eller längst ner på listan kanske jag ska säga, vi har ju bara två namnförslag.

Vilken kommentar kring graviditeten är du mest trött på att höra?

– Att jag inte bara har gått upp i vikt på magen utan även en hel del på resten av kroppen. Jag är inte blind, jag ser det själv i spegeln och på bilder, men att folk ska kommentera det gör mig irriterad. Inte ens när jag är gravid är det okej att gå upp lite i vikt… Folk säger även att jag inte borde träna utan ligga hemma och vila men jag är alldeles för aktiv och rastlös för att ligga hemma en hel dag.

Vilken bebis-pryl är den viktigaste du har köpt?

– Nu är det dags att skämmas! Vi har köpt två-tre set med kläder men ingenting annat. Vi skulle nog behöva ta en ordentlig shoppingrunda snart. Jag vet iallafall vilken vagn jag vill ha, det är ju alltid något!

Hur ska du föda?

– Vaginalt. Jag ser fram emot förlossningen så mycket. Tror däremot inte att jag kommer känna likadant när den dagen väl är här, haha.

Vad är ett måste i BB-väskan?

– BB-väskan, ja du vad är det? Det var ju det där med att inhandla saker… BB-väska skriver jag upp på shoppinglistan NU.

Vad längtar du mest efter att göra när bebisen tittat ut?

– I början ser jag fram emot att få amma, så jag hoppas verkligen att jag får det att fungera. Barnmorskan berättade att det kan vara lite svårare att få det att fungera eftersom jag har bröstinplantat. Sedan ser jag även fram emot att åka till olika nöjesparker och att åka till familjens hus i Spanien och bara vara där. Jag hoppas även att han kommer älska att bada så att jag får en badkompis både i badkaret och på stranden – hur mysigt?!

Prick nio månader efter att Marina och Daniel träffades är bebisen beräknad att komma! Foto: @smarriz

Missa inte att köpa ett kvinnosymbolssmycke till internationella kvinnodagen!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar för 199 kr. Köp nu!