Janni Olsson Delér och hennes Jon väntar sitt andra barn. Foto: Privat

Janni Olsson Delér är gravid – igen: ”En rolig överraskning!”

Storebror Leon hade bråttom ut – och kanske kommer det att gå ännu snabbare den här gången? ”Jag har fått rådet att åka in så fort jag känner att det är dags!”, säger Janni Olsson Delér, som nu är gravid med sitt andra barn.
Maija Mårtensgård

På söndagskvällen jublade Instagram – influencern Janni Olsson Delér, 30, och hennes man Jon Olsson Delér, alpin freestyleåkare och youtuber, väntar sitt andra barn! Paret har sedan tidigare sonen Leon, 11 månader.

Stort grattis, vi kör en sportfråga: Hur känns det?
– Det känns helt fantastiskt, så klart! Eftersom det är andra gången vet man lite mer vad det innebär, så nu längtar vi massor!

Hade ni drömt om att få barn tätt eller blev det en lycklig omständighet?
– Vi båda hade nog tänkt att vi skulle få nästa barn ganska tätt, men inte riktigt så här tätt. Det blev en rolig överraskning!

Leon fyller 1 år i november – och nästa år blir han storebror! Foto: Privat

Den lilla familjen bor i Monaco och har ett sommarhus i Spanien, där Leon föddes i november förra året. Om världsläget tillåter det hoppas Janni kunna föda även nästan barn där.
– Det är min dröm att få föda i Spanien igen! Min doktor och barnmorska var med under hela graviditeten med Leon och fick dessutom förlösa honom. Hon är så fantastisk, så jag kommer att gå till henne igen! Litar på henne till 110 procent, så jag vill gärna ha samma upplevelse denna gång haha!

Din förra förlossning gick väldigt fort, hur känner du inför det den här gången?
– Ja, den gick fort – och när det gör det första gången blir det oftast så även andra gången. Kanske ännu snabbare, hehe. Rådet jag har fått är att åka in så fort jag får känslan av att det är dags. Men som tur är har jag ju några månader på mig att förbereda mig!

Kanske vill du också läsa någon av våra tidigare intervjuer med Janni Olsson Delér?
”Avslöjandet av graviditeten blev lite förvirrat”
”Jag hade aldrig kunnat drömma om en så bra förlossning”