Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
”Förlossningsbrevet är skrivet och jag kunde inte känna mig mer redo!”, skriver Emma Halldén”Förlossningsbrevet är skrivet och jag kunde inte känna mig mer redo!”, skriver Emma Halldén”Förlossningsbrevet är skrivet och jag kunde inte känna mig mer redo!”, skriver Emma Halldén
”Förlossningsbrevet är skrivet och jag kunde inte känna mig mer redo!”, skriver Emma Halldén Foto: Privat/Emma Halldén

Emma Halldén: Det blir igångsättning imorgon

mamas bloggare Emma Halldén är i vecka 38, och har nu lagt upp en plan för igångsättning tillsammans med specialistmödravården. Läs hennes tankar inför igångsättningen – som blir imorgon! 

Emma Halldén är gravid med sitt andra barn, och nu börjar det bli dags! I måndags gjorde hon sitt andra tillväxtultraljud som visade att filuren i magen ligger över tillväxtkurvan, vilket gör att hon kommer bli igångsatt. Hon skriver mer utförligt om varför i sin blogg

Selfie från undersökning!Selfie från undersökning!Selfie från undersökning!
Selfie från undersökning! Foto: Privat/Emma Halldén

Först tänkte Emma att det kanske skulle bli aktuellt med igångsättning redan nästa vecka, men läkaren sa att de har platser både idag torsdag och imorgon fredag.

”Haha ja då började svetten rinna kan jag säga. Herregud, vi har ju inte ens börjat packa bb-väskan!! Blev överlycklig! Peppad, glad, nervös, pirrig och taggad. Och stressad. Direkt efter mötet gick jag in i närmsta Lindex-butik för att köpa amnings-bh, och sköna trosor”, skriver Emma.

”En liten uppdatering – dom har ringt, blir inte idag, men imorgon!””En liten uppdatering – dom har ringt, blir inte idag, men imorgon!””En liten uppdatering – dom har ringt, blir inte idag, men imorgon!”
”En liten uppdatering – dom har ringt, blir inte idag, men imorgon!” Foto: Instagram/Emma Halldén

Efter att ha stirrat på telefonen hela dagen och väntat på ett samtal kom det till slut och imorgon är det dags för igångsättning! ”Chansen att de flyttar fram mig en dag till är väldigt liten. Känns helt sjukt!”, uppdaterade Emma på Instagram för en timme sedan. 

”Förlossningsbrevet är skrivet och jag kunde inte känna mig mer redo!”, skriver Emma. 

Här hittar du Emma Halldéns blogg

LÄS ÄVEN: Det heter Ciara och Måns Zelmerlöws nya bebis