Foto: @dondasha/Instagram

Bloggaren Dasha Girine: ”Man får lära barnet att somna till lite buller”

Veckans preggo denna gång är bloggaren Dasha Girine, 32, som ser fram emot att dricka Pinot noir när bebisen tittar ut om några veckor.

Vad i ditt liv kommer du absolut inte ge upp bara för att du blivit mamma?

– Helt klart umgänge med vänner. Man får lära barnet att somna till lite buller och stök. När jag var liten ÄLSKADE jag att sitta under matbordet hemma och ’’vara med’’ på middagarna mina föräldrar hade. Hände ofta att jag somnade där under. Jag tror en lycklig mamma är en bra mamma och mina vänner gör mig väldigt lycklig.

Foto: @dondasha/Instagram

Vet du könet på bebisen? 

– Ja, vi ville definitivt veta könet. Vi överraskade våra vänner och familj på midsommar med en så kallad’’gender reveal’’ och det är en pojke!

Om du skulle döpa ditt barn efter din största craving, vad skulle hen heta?

– Den enda stora craving jag haft är körsbär så jag har tänkt mig något smeknamn på baby i stil med Cherry.

Har du kört veto-kortet "Hallå, jag kan inte/vill inte/får bestämma/orkar inte för att jag är gravid"?

– Inte direkt, faktiskt, men däremot börjar det blir olidligt tungt att komma upp ur sängen och soffan. Om jag då har glömt till exempel vatten kommer mina puppy-eyes fram mot min kille… Jag har tur att han är väldigt bjussig när det kommer till sådana tjänster!

Foto: @dondasha/Instagram

När kickade ditt gravidglow in? 

– I början fick jag riktigt taskig hy! Exploderade med finnar och knotter men när det la sig så kom The Glow och det var väl ungefär i vecka *kollar Instagram* 19-20.

När känner du att din partner inte förstår dig? 

– När jag säger att jag måste ha mat NU. För med NU menar jag verkligen NU och inte ’’om 30-40 minuter’’… Men jag har lärt mig att alltid ha någon form av mellis i väskan eller nära till hands vid sådana tillfällen. I början av graviditeten spydde jag bara rakt ut istället. Då blev det fart på honom men då var det redan för sent så att säga, hehe.

Hur ska du föda? 

– Jag ska föda med planerat kejsarsnitt på grund av extremt låg smärtgräns… Har precis fått det beviljat och gjort en Youtube om den resan här:

Vad längtar du mest efter att göra när bebisen tittat ut? 

– Åh det finns så himla mycket, men jag längtar efter att dricka champagne och Pinot Noir. Jag längtar efter att gå powerwalks med vagnen! Jag längtar efter att ligga och mysa med baby i sängen. Jag längtar efter att vi två ska bli tre. Min kille längtar efter att ’’visa Harry Potter för baby’’ men jag har försökt förklara att det är ganska lång tid kvar tills det…

Missa inte Dashas senaste inköp till bebisen:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 3 nr av mama för endast 99 kr. Köp nu!