Det här är mycket mer än en vanlig kram – hela bilden får dig att förstå

Det här är så fint! En amerikansk mamma ska just föda sitt tredje barn, men låter ändå sin äldre dotter komma in för att ge en kram innan det är dags för förlossning. Visst blir man lite tårögd?

Den amerikanska fotografen Laura Paulescu från Crowned Photography har den stora förmånen att vara med vid familjers största tillfällen i livet – förlossningarna.

En bild som har fått särskilt mycket spridning är den på en blivande trebarnsmamma som är på plats i förlossningsrummet och snart ska föda.

Till skillnad från Lauras andra förlossningsbilder har den här ytterligare en person i fokus – nämligen den blivande storasystern.

MISSA INTE: mamas långa, lyxiga tjejweekend i Palma – 4-8 oktober!

Trots att kvinnan snart ska föda tar hon sig tid för sin stora flicka, som får sitta på den stora magen och ge sin mamma en kram innan det är dags för lillasyster att komma.

En sista kram innan hon blir storasyster. Foto: Crowned Photography Foto: Crowned Photography

"Så sött! Sista kramen innan hon säger hej då till mamma, och sista gången hon sitter på den där stora runda magen med sin lillasyster i," skriver fotografen Laura Paulescu på sin Facebook.

Alla som har fött fler än ett barn kan nog känna igen sig i den här bilden, den där stunden man lämnar sitt stora barn innan det är dags att sätta en ny liten konkurrent till världen.

LÄS OCKSÅ: 23 frisyrer du inte trodde bebisar kunde ha 

I Sverige är det väldigt ovanligt att storasyskon är med på sjukhuset, men när man ser den här bilden blir man nästan lite avundsjuk. Tänk vilket fint minne för mor och dotter!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar för 199 kr. Köp nu!