Den här videon sammanfattar PERFEKT livet som höggravid

Facebooksidan "Story of This Life" har delat ett klipp som spridits friskt på nätet och vi förstår verkligen varför. Alla som har varit höggravida kan nog skratta åt den här filmen. Igenkänningen är total!

Vi har varit där... Magen tar i allt, det är hopplöst att böja sig, cravingsen styr våra liv och det går för allt i världen inte att sova bekvämt. Haha. Sista veckorna innan bebisen kommer är riktigt tuffa, därför kan det vara riktigt skönt att få skratta åt (och med) det ibland!

Så sitter du just nu med en mage som ständigt är i vägen, och en bebis som har karatepass där inne, vill vi bara säga – vi känner med dig!

Skruva upp volymen och kolla in det här härliga klippet (men var försiktig med skrattandet, det kanske kommer en liten droppe som bonus 😉).

Vill du vara med i vår mammagrupp de luxe på Facebook? För fler intressanta, roliga och starka artiklar, följ oss även där!

Missa ingenting från din favoritsajt – ladda ned appen mama nu!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!