Dani Pavlica, mamma till Vienna, 1,5, väntar sitt andra barn i april 2021.
Dani Pavlica, mamma till Vienna, 1,5, väntar sitt andra barn i april 2021. Foto: Emily Dahl

Dani Pavlica väntar sitt andra barn: ”Vienna var den första som fick veta”

Danijela ”Dani” Pavlica är gravid med sitt andra barn. För mama berättar influencern om graviditeten hittills – och om blivande storasysterns gulliga reaktion!

Vienna, 1,5, ska bli storasyster! 

Under torsdagskvällen delade influencern Danijela ”Dani” Pavlica med sig av gravidlyckan. Just nu är hon i vecka 15 och mama passade på att ta ett kort snack med den blivande tvåbarnsmamman.

Hur mår du just nu?
– Jag har mått så där hittills, både när det gäller illamående och trötthet. Men jag känner mig mycket bättre nu, och är så galet taggad på den här graviditeten! Vi har drömt om att få ett syskon till Vienna. 

Är det någon skillnad mot förra gången?
– Den förra graviditeten var snarlik, men den gången förstod jag inte att jag var gravid och att det var därför jag mådde så illa. Jag trodde hela tiden att jag hade åkt på kristallsjukan hehe.

Vienna har full koll på att det ligger en bebis i mammas mage: ”Hon pekar på magen om man frågar var bebisen är”, berättar Dani. Foto: EMILY DAHL

Vem var den första du berättade för?
– Vienna var så klart den första som fick veta! Hon är fortfarande väldigt liten och förstår nog inte så mycket, men hon vet att bebisen är i magen och pekar på magen om man frågar var bebisen är. 

Även Danis nära vän, influencern Kenza Zouiten Subosic är gravid med sitt andra barn. Läs vår intervju med Kenza här.


Du kanske också vill läsa mamas intervju med Dani och vännen Ines Kokic: ”Att få barn samtidigt har tagit vår vänskap till en ny nivå”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + hudvårdskit från SENSAI för 199 kr. Köp nu!