Ed Sheeran och hustrun Cherry Seaborn har blivit föräldrar igen. Foto: Media-Mode / SplashNews.com / STELLA Pictures / Splash News

Ed Sheeran och Cherry Seaborn har fått barn – i hemlighet

När man är världskändis och alltid har strålkastarljuset riktat mot sig är det inte lätt att hålla hemligheter.

Men artisten och hans partner Cherry Seaborn lyckades. Först nu går Sheeran själv ut på Instagram med nyheten att de blivit föräldrar till en liten flicka:

”Vi är båda så kära i henne”.

Thérèse Bilby

Ed Sheeran, 31, har blivit tvåbarnspappa. Det berättar han för fansen genom att lägga ut en Instagram-bild på ett par strumpor, med texten: ”Vill berätta för er alla att vi har fått ännu en vacker flicka. Vi är båda så kära i henne och i sjunde himlen över att vara en familj på fyra”.

https://www.instagram.com/p/CdwQFKRIYzi/

Artisten Ed Sheeran och tidigare landhockeystjärnan Cherry Seaborn, 30, gifte sig 2019 vid en privat ceremoni och gästades då av 40 nära vänner. Paret hade då känt varandra väldigt länge – de var bara 11 när de möttes. 2020 fick de sin första dotter, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran 2020. 

Både Ed Sheeran och Cherry har varit mycket privata med sitt familjeliv. När hon var gravid med dottern Lyra höll de även då graviditeten för sig själva länge – något som inte var så svårt då de nästan enbart var i sitt hem i Suffolk på grund av coronapandemin.

Ed Sheeran och Cherry Seaborn ute på promenad med dottern Lyra förra året. Foto: Media-Mode / SplashNews.com / STELLA Pictures / Splash News

– Nedstängningen var en perfekt ursäkt för att inte ses ute. Men saker och ting närmar sig och förväntningarna har byggts upp så de har börjat berätta för vänner och familj, säger uppgiftslämnaren. 

Även när Lyra föddes 2021 valde Sheeran att berätta om nytillskottet med att lägga ut en bild på ett par babystrumpor.

https://www.instagram.com/p/CdOK8VhIQIn/

 

Sa till prins Harry: ”Två är definitivt ett trixande”

Förra sommaren syntes Sheeran diskutera faderskapet med prins Harry, vid en galatillställning för svårt sjuka barn som organisationen ”Wellchild” anordnade.

Ed Sheeran gratulerade prinsen till att ha blivit pappa för andra gången i juni och frågade hur det är med familjelivet i Kalifornien. 

– Grattis, en flicka va?, sade Ed Sheeran till prins Harry.

Han ska därefter ha frågat prinsen om hur han lyckas med att hantera de två små barnen där hemma.

Hertigen av Sussex svarade då:

– Två är definitivt ett trixande.

LÄS OCKSÅ: Svenska Anna har fått barn med Hollywoodstjärnan 

LÄS OCKSÅ: Dagbok från första veckan som tvåbarnsmamma