ANNONS

Innehåll från Zalando

Redo för skolstart – låt mini skapa sin egen stil

Hösttermin = uppdatera kidsens garderob! Låt mini få vara med och bestämma vilka plagg som får flytta hem och uppmuntra hen att leka med kläder för att ta fram sin egen look.

Nu är det dags för sommarklänningar och shorts att flytta längst in i garderoben för att göra plats åt nya och lite varmare plagg. Höstens mode är färgglatt, lekfullt och superhärligt! 

Färgglada regnkläder

Att skolan börjar igen är ju onekligen startskottet för hösten, och med den kommer regniga och kyligare dagar. Men regnkläder behöver ju inte vara tråkigt! Färgglatt är ledordet för ytterkläder i höst, så det är bara för mini att välja favoritfärgen och köra.

Var en färgstark smällkaramell i regnet! 1. Regnjacka 2. Gummistövlar 3. Gummistövlar 4. Hängselbyxor

Smutsiga pasteller & jordnära toner

Kläder i jordiga toner är lika snyggt som det är praktiskt, smutsen efter lek syns ju (förhoppningsvis) mindre! Bruna och beige toner passar perfekt med röda nyanser. Men om rött inte är minis cup of tea är ju jordiga toner lika fint med vilken annan färg som helst.

Dova toner är fint och praktiskt. 1. Jacka 2. Stickad tröja 3. Boots 4. Strumpbyxor 5. Ryggsäck 6. Jacka
Kläder är till för att experimenteras och leka med

Sportigt

Nu är det inte bara på gympan man ska vara sportig, utan det får man gärna vara jämt! Logos, hoodies med dragkedjor, sneakers, t-shirts med sportiga tryck – det är bara köra.

Var cool i sportigt! 1. T-shirt 2. Löparjacka 3. Bomberjacka 4. Byxor 5. Sneakers 6. Strumpor

Ränder & rutor

Mönster är lekfullt och roligt – det piggar upp vilken grå och regnig dag som helst. Den här säsongen är ränder och rutor extra poppis! Mixa och matcha olika mönster och färger för att få till en riktigt cool look. Kläder är till för att experimenteras och leka med, låt mini gör det.

Mixa och matcha mönster hur du vill! 1. Jacka 2. Jumpsuit 3. Sneakers 4. Skjorta 5. Stickad tröja

Poppiga accessoarer

Ett roligt och enkelt sätt att variera stilen är ju med hjälp av accessoarer. Nu får de gärna synas extra mycket! Kepsar, mössor, strumpor, skor och gummistövlar i härliga färger som syns i höstmörkret är superfint!

Med roliga accessoarer kommer man långt! 1. Jeans 2. Strumpor 3.Sneakers 4. Keps 5. Ryggsäck
Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Zalando och ej en artikel av mama

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar för 199 kr. Köp nu!