ANNONS

Innehåll från TUI

Influencern Caroline Blomst: Jag älskar att få stad och beach på samma gång!

Modebloggaren Caroline Blomst är en globetrotter av rang och försöker variera både resmål och typ av resa när hon ger sig iväg. Här är hennes personliga favoriter.

Jag älskar att resa, att se nya platser och kulturer och upptäcka nya dofter och smaker. Min allra första resa utomlands gick till Cypern. Det var en charterresa inklusive allt, när jag var åtta. Nu för tiden reser jag fortsatt gärna charter, men jag älskar också att knåpa ihop min egen resa. TUI har destinationer i allt från Mauritius till London, just det flexibla resandet där jag själv kan välja resmål och reslängd är något jag verkligen gillar! Ibland vill jag vara borta tre dagar, ibland kanske tio känns mer rätt. 

”Jag älskar när man kan få både stad och beach

på samma gång”

Barcelona har något för alla

Mina favoritresmål är flera men jag älskar när man kan få både stad och beach på samma gång, som till exempel i Barcelona som har allt det där och mer! Sist jag var i Barcelona var det fortfarande vinter här hemma men vi var ett kompisgäng som stack ner till skönt vårväder och sangria och tapas på strandpromenaden. Solen sken och vi bara njöt. Och så hann vi med lite shopping också – underbart! Vi har även varit i Barcelona med familjen, den staden har verkligen något för alla åldrar.

Barcelona bjuder på fina stränder och mycket bad, något dottern Bambi älskar!

För mig börjar resan redan där hemma när man sitter och gör research. Jag tycker det är så häftigt när man väl står framför hotellet som man har lagt ned mycket tid på att hitta. Talesättet stämmer verkligen så bra: ”It’s the journey, not the destination”. Det är helheten som är resan!

Hitta din drömresa!

TUI kan du hitta olika typer av resor: All inclusive, träningsresor, charter, kryssningar, kombinationsresor, weekendresor samt semesterhus och du kan vara trygg med att hotellen är handplockade och servicen lättillgänglig. Visste du att TUI, från och med den 1 maj 2019, klimatkompenserar din semester, utan extra kostnad, på över 2 000 flygavgångar och över 200 hotell (till en början)?

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och TUI och ej en artikel av mama

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 3 nr av mama för endast 99 kr. Köp nu!