ANNONS

Innehåll från Rapunzel of Sweden

Förändra din look snabbt och enkelt – gör så här

Som småbarnsmamma är det sällan man har mycket tid över för att piffa till sig själv, så när det är dags får det gärna gå snabbt. Med löshår kan du enkelt förändra din look på några minuter och få ett längre och fylligare hår.

Vi är många som har drömt om ett långt och tjusigt hårsvall, inte minst efter graviditet och håravfall därtill. Men att låta håret växa tar ju som bekant tid. Och kanske är det inte alltid just ett långt hår du vill uppnå. Med löshår kan du både förlänga ditt eget hår eller fylla ut det om du vill ha tjockare hår. Det bästa av allt? Du sätter i och tar ut det på nolltid.

mamas bloggare Carin da Silva har testat Rapunzel of Swedens Clip-on set i färgtekniken Balayage.

– Jag gillar att förändra och variera mitt utseende, speciellt mitt hår, och som småbarnsmamma som sällan har någon tid över för mig själv älskar jag när det går snabbt.

Här visar Carin hur man enkelt sätter i håret steg för steg.

Börja med att bestämma hur du vill styla ditt hår. Vill du ha ett lockigt slutresultat? Då börjar du med att locka ditt eget hår också.

Locka sedan löshåret. Glöm inte värmeskydd! Det gäller såklart för både ditt eget hår och löshåret. 

Dela upp ditt hår i horisontella benor. Tupera håret lite, så fäster löshåret bättre. Ta sedan en del, öppna clipsen och klicka fast. Löshåret kommer med smidiga clip-ons som det bara är att fästa vid hårbotten.

Dela upp en ny bena och upprepa proceduren. 

Voilà!

Rapunzel of Sweden har funnits sedan 2007 och är idag en av Nordens ledande löshårsleverantörer. I mars lanserade de 17 nya färger i de populära färgteknikerna Colormelt och Balayage.

Både Balayage och Colormelt är tekniker där vertikala slingor färgas för hand på löshåret. Den mjuka övergången mellan färgerna, från hårbotten och ut i längderna ger ett naturligt resultat och passar perfekt för dig med ofärgat eller solblekt hår eller för dig som har lite längre mellan frisörbesöken.

Colormelt och Balayage finns i 17 olika färger i 45 centimeter respektive 50 centimeter. Med övriga färger innebär det en palett på nästan 100 olika nyanser att välja mellan. Det är en bred färgskala som gör det enkelt för alla att hitta den perfekta färgen som passar ens eget hår. Löshåret kan ge längd åt ditt svall, men du kan också använda det för att få ett tjockare och fylligare hår. 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Rapunzel of Sweden och ej en artikel av mama

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar för 199 kr. Köp nu!