ANNONS

Innehåll från Polarn O. Pyret

Foto: Anna Mattsson

Upp bland molnen – Selected by mama

Selected by mama från Polarn O.Pyret är en noga utvald kollektion av drömmiga bebisplagg, helt i ekologisk bomull, stylad och plåtad av tidningen mama och mama-bloggaren Emily Slotte.

Bland skrynkliga lakan, fluffiga moln och en vacker skala av grått visar mama-bloggaren Emily Slotte sin personliga tolkning av Selected by mama från Polarn O.Pyret. En noga utvald kollektion av drömmigt mjuka bebisplagg som gör varje barnrum och bebisgarderob komplett.

– Åh, jag har många favoritplagg ur kollektionen men om jag bara får säga ett så är det nog den stickade lilla koftan med små moln. Den är magiskt fin, säger Emily Slotte.

Kofta, stl 50–92, 299 kr, shorts med knappar, stl 50–92, 199 kr, t-shirt, stl 50–92, 149 kr, sockor, stl 10/12–16/18, 49 kr, allt Selected by mama från Polarn O.Pyret. Foto: Anna Mattsson

Du har varit med och stylat Selected by mama, vilken är vårens viktigaste inredningsdetalj i barnrummet?

– I just barnrum tar jag in det som vi gillar och tänker inte så mycket på trender. Men skulle jag säga något så är det nog mönster!

Kollektionen består av sju unika plagg, två mjuka accessoarer och en vändbar babyfilt med det signifikanta molntrycket – den perfekta detaljen för både vagn och barnrum.

Selected by mama från Polarn O.Pyret finns i storlekarna 44-92. I butik 4 april.

Byxor med knyt, stl 44–92, 149 kr, body, stl 44–92, 199 kr, allt Selected by mama från Polarn O.Pyret. Foto: Anna Mattsson

#selectedbymama

Här hittar du hela kollektionen:

https://www.polarnopyret.se/kampanjer-1/selected-by-mama

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Polarn O. Pyret och ej en artikel av mama

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!