ANNONS

Innehåll från Pampers

Så gör du snyggaste blöjtårtan till babyshowern – steg för steg

Skapa en tårta av blöjor i 4 steg – så här gör du:

Du behöver:

1-2 paket Pampers New Baby blöjor

Kräppapper (eller liknande mer "töjbart" papper)

Sax

Kartong i olika färger

Papperspinnar

Washtejp (eller någon annan tejp som inte förstör blöjorna)

– Så där, nu är du redo!

1. Bygg tårtan i 3 lager

Börja med att rulla blöjorna och tejpa så de håller sig ihoprullade. Du kan välja själv hur bred tårtbotten ska vara. Ett tips är att ha ungefär 20 stycken blöjor i det understa lagret så att tårtan kan stå stadigt. Använd sedan cirka 2/3 blöjor för det andra lagret och cirka 1/3 blöjor för det tredje, översta, lagret.

2. Dekorera tårtans olika lager

Klipp ut kräppapper i breda remsor och använd tejp för att sätta fast dem runt varje lager på tårtan. Du kan även klippa ut smalare remsor av kräppapprer i en annan färg och fästa över de breda. Då blir tårtan mer färgglad!

3. Skapa 5 stycken torn

När du är klar med alla tre lager är det dags att göra torn. Rulla fem blöjor, på med kräppapper runt. Klipp sedan fem stycken halvmånar ur kartongen, forma till koner och tejpa ihop.

4. Gör 5 stycken flaggor

Klipp ut fem trianglar ur kartongen och tejpa fast på papperspinnarna till flaggor. Stick ner flaggorna i tornen.

Tada! Ett superfint slott!

Vill du veta vilken blöja som passar just ditt barn? Läs mer om Pampers blöjor här!Läs mer om Pampers produkter för de små här.Har du världens bästa kompis som är gravid? Missa inte att tävla om en lyxig babyshower och överraska din vän! Läs mer här

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Pampers och ej en artikel av mama

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 3 nr av mama för endast 99 kr. Köp nu!