ANNONS

Innehåll från Lumene

Så får din hy mer glow – 5 enkla proffsknep som funkar

Mer lyster? Ja tack! Här är beautyrutinen som ger varje mamma en pigg hy som strålar. Let´s glow!

Våren närmar sig och nu längtar vi efter en fräsch hy med massa lyster. Men vad är hemligheten? Produkter som innehåller boostande ingredienser ger din hy det lilla extra. Här är vår steg för steg-guide till hur vi mamas får drömhyn. Dags att säga hej då till spåren av sömnlösa nätter!

Steg 1: Rengör ordentligt

Allt börjar med en riktigt bra rengjord hy, därför är det viktigt att inte fuska med rengöringsrutinen. För att maxa glowet kan du använda en rengöringsbalm, den tar bort smuts och makeup på ett skonsamt sätt, och gör huden extra mjuk och len.

Tack vare din kroppstemperatur smälter rengöringsbalmen på huden, vilket ger en skön känsla. Tänk även på att rengöra hals och dekolletage, det är ett område vi lätt glömmer bort. Foto: nensuria

Steg 2: Kom ihåg peeling

Medan mini sitter i badet – passa på att peela ansiktet! För att få en strålande hy behöver du först ta bort allt som är ”i vägen”. Döda hudceller och smuts får du enkelt bort genom att använda en peeling ett par gånger i veckan – och din hy blir mer mottaglig för andra produkter.

Tips! Lägg en peeling som ansiktsmask och skölj av den efter ca 15 minuter – perfekt när du har ont om tid.

"Det finns olika sorters peelingar. Enzympeeling där syror får jobba eller peeling med korn som putsar huden. Testa dig fram för att hitta en som passar just dig."

Steg 3: Boosta med C-vitamin

Det är inte bara för hälsan som C-vitamin är toppen, även din hy jublar. Den blir jämnare, får lyster och blir återfuktad – ända från djupet. Perfekt sätt att få till ett härligt glow när vaknätterna satt sina spår.

Glow Boost Essence är ett lystergivande serum som ger en utslätande effekt på hyn. Klappa in ett par droppar essence i ansiktet innan du lägger din fuktighetskräm. Foto: Emma Kim

Steg 4: Smörj, smörj, smörj

Glöm inte ansiktskrämen! En kräm som återfuktar hyn och ser till att huden är smidig behövs varje dag. Den gör huden mjuk samtidigt som du får en bra och jämn bas under makeupen.

Massera in krämen ordentligt och vänta ett par minuter innan du fortsätter med makeupen. Foto: Caiaimage/Paul Bradbury
"Hyn kring ögonen är tunn och känslig, därför är det bra att använda en särskild ögonkräm i det området."

Steg 5: Maxa med olja

Vill du ha ännu mer lyster? Ett snabbt skönhetsknep är att använda ansiktsolja, den ger fantastisk lyster. Värm några droppar olja i händerna och klappa in den i ansiktet, gärna på kindbenen och näsryggen.

Psst... Smörj in ansiktet med olja innan du lägger dig, då får du en härlig hy redan från morgonen.

Det här är Glow Boost Essence:Ett lättflytande serum som innehåller bärextrakt från hjortron, C-vitamin, men även två sorters hyaluronsyra som stärker, ger lyster och återfuktar hyn på djupet. Bonus: 89% av ingredienserna är naturliga.

Lumene

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Lumene och ej en artikel av mama

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 3 nr av mama för endast 99 kr. Köp nu!