ANNONS

Innehåll från Libresse

Nybliven mamma? Därför är menstrosor det optimala skyddet

Oavsett om du har mycket eller lite avslag och blödningar efter förlossningen är menstrosor ett bra och säkert alternativ till mensskydd. Luktfritt, torrt och hållbart – vi har listat fördelarna med att använda menstrosor efter att du fått barn. 

Förlossningen är över och du har din bebis i famnen. Tiden som nybliven mamma kan vara omtumlande och överväldigande, men också alldeles, alldeles underbar. Byte av binda är förmodligen det sista du vill tänka på och prioritera när du sitter i soffan och ger din nyfödda skatt mat. Eller när du är ute på barnvagnspromenader och känner att blödningarna och avslaget efter förlossningen är oberäkneliga. Med intimawear by Libresse™ menstrosor håller du dig säker i upp till 12 timmar och kan blöda utan att ha mensskydd.  

Tvättas enkelt 

Att använda menstrosorna intimawear by Libresse™ istället för traditionella mensskydd har många fördelar. Istället för att tänka på att byta din tampong eller binda fler gånger om dagen har intimawear by Libresse fördelen att du kan använda den upp till 12 timmar. Du sköljer trosorna i kallt vatten och tvättar sedan med resten av smutstvätten i 40 grader. Menstrosorna är minst sagt ett hållbart alternativ när det kommer till mensskydd, de går att tvätta 50 gånger. 

Tips! Läs mer om hur intimawear by Libresse™ fungerar här! 

Luktfritt och torrt 

De som ännu inte har testat menstrosor har ofta funderingar kring lukt, läckage och passform. intimawear by Libresse™ är utrustade med tre lager material som är absorberande från både vätska och lukt. Med sin TriTech Performance absorberar trosorna lukt och blodet/vätskan sugs snabbt ner i trosan, så att du alltid känner dig torr och fräsch. Trosorna finns i flera färger och modeller. High waist, brazilian och hipster är alla utformade och skapade för att ta hand om din mens, helt efter dina behov. 

3 fördelar med menstrosor

1. Skyddar i upp till 12 timmar

För dig som är nybliven mamma och har fött vaginalt eller med kejsarsnitt har du avslag (blod, slem och vita blodkroppar) i upp till 10 veckor. Menstrosorna ger dig skydd i upp till 12 timmar och är sköna att bära. 

2. Slipp krångliga byten

Du slipper krångel med byte av mensskydd i tid och otid. Du kan ägna dig åt sånt som du tycker om istället för att tänka på att leta efter närmsta toalett. 

3. Alltid beredd

När din mens så småningom kommer tillbaka efter en förlossning kan den dyka upp när du minst anar det. Med ett par menstrosor från Libresse kan du vara beredd och du slipper oroa dig över en plötslig fors av blod. 

Om menstrosor från Libresse

intimawear by Libresse™ ser ut och känns som helt vanliga trosor. Den stora skillnaden är att du kan blöda i dem. De håller dig torr, trygg och bekväm med sin absorberande gren som kapslar in fukt och lukt i upp till 12 timmar. Läs mer om intimawear by Libresse™ här. 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Libresse och ej en artikel av mama