ANNONS

Innehåll från LEGO Ⓡ DUPLO Ⓡ

Ta leken dit ni är – och utmana minis fantasi

Leksaker som håller barnen stimulerade och samtidigt är lätta att ta med sig är guld värda om ni ska på äventyr med familjen.

Även om det är trevligt så kan lek on the go vara krångligt för mini ibland. Det ska vara roligt och stimulerande samtidigt som det inte är enkelt att släpa med sig bilbanan eller dockskåpet över hela hemmet eller ut i trädgården.

Leksaker som håller ditt barn sysselsatt i timtal är ren magi. Så varför inte överraska familjens minsting med nyheterna Lekrum och Sovrum från LEGO DUPLO? De bjuder in till fantasifull lek och är enkla att ta med sig var ni än ska. Färgtemat går i pastell, och klossarna och figurerna kommer i färgglada kartonger som förvandlas till roliga rum som ditt barn kan skapa sina egna världar i. Det är perfekt för att låta mini utmana och utveckla sin egen fantasi. Ena stunden kanske isbjörnen har ett eget äventyrsland med rutchkana och klätterbanor att leka i, medan det i nästa stund är DUPLO dockan som borstar tänderna för att gå och lägga sig. Genom att bygga och leka med klossar får ditt barn även öva på finmotoriken och utveckla koordinationen mellan öga och hand. 

DUPLO Lekrum och Sovrum kommer i fina kartonger som ger miljö åt leken.

Mellan äventyren på vift går det självklart lika bra att leka med DUPLO Lekrum och Sovrum även hemma. Få en mysig stund tillsammans när ditt barn får berätta vad figurerna har fått för namn och vad de tycker om att göra om dagarna. När det sedan är dags för mini att sova kan ni lägga alla delar i kartongerna, så är allt samlat på samma ställe och ni slipper trampa på bortglömda klossar.

Lägg i alla klossar i kartongerna när leken är färdig, så slipper ni trampa på dem.
DUPLO Lekrum och Sovrum går lätt att ta med sig.
Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och LEGO Ⓡ DUPLO Ⓡ och ej en artikel av mama

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar för 199 kr. Köp nu!