ANNONS

Innehåll från KRY

Som mamma bör du (helst) aldrig vara sjuk

Som förälder förväntas du ta hand om barnen, oavsett hur du mår. Att slåss för en läkartid eller sätta dig i väntrummet på en akutmottagning finns det sällan tid eller ork för. Men nu finns något som kan underlätta alla (sjuka) föräldrars vardag.

Föreställ dig detta: Du vaknar – återigen – med dunkande huvudvärk, men viftar bort känslan, lämnar barnen på förskolan och pallrar dig till jobbet. Smärtan ökar efterhand och vid lunchtid har migränen blossat upp rejält. Du vill helst bara ligga nedbäddad, men sitter ändå kvar på kontoret – du måste ju ändå hämta kidsen vid fyra. Väl framme vid föris får du jaga äldre ungen för att klä på hen, medan den yngre hänger runt din hals.

Vid det här laget känner du dig nästan svimfärdig och inser att du förmodligen behöver få tag i en läkare, men det ”hinner du ju inte nu”.

När ni pulsat hem genom snön och du dragit pulkan genom X antal drivor så svettas du så mycket att dina kläder är genomblöta. Är det någon av kidsen som bryr sig? Nä. Det ska bytas blöjor, byggas koja och springas i trappen.

Glöm långa väntetider! På KRY får du träffa en läkare efter några minuter.

”Mamma, vi vill ha mat!”

”Mamma, vi vill se på film!”

”Maaammaaa, fääärdiiig!”

Inte en helt otänkbar situation i ditt liv? Som förälder får du inte vara sjuk. Och att rodda en vardag med barn som kräver uppmärksamhet – samtidigt som du ska orka och hitta tid till att masa dig till vårdcentralen – kan ibland kännas som en omöjlighet.

Med KRY kan du träffa en läkare hemma i vardagsrummet, via video direkt i mobilen. Precis som vid ett vanligt läkarbesök genomgår du en undersökning och kan få hjälp med diagnos, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård. Det bästa av allt? Väntetiden är sällan längre än ett par minuter.

Nu kan du ge dig själv den hjälp du behöver, utan att lämna hemmet – och med kidsen i samma rum!

Har du misstankar om en allvarlig sjukdom så bör du uppsöka vård på en akutmottagning. Om du upplever att läget är akut ska du alltid kontakta 112.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och KRY och ej en artikel av mama

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 3 nr av mama för endast 99 kr. Köp nu!