ANNONS

Innehåll från H&M

7 plagg att välja till din minis känsliga hud

Din nyfödda bebis hud är känslig och behöver kläder som är mjuka och snälla mot kroppen. Hur ska man tänka när man köper bebiskläder? Och vilka plagg är bra för både bebisen och miljön? Vi har listat 7 plagg som passar din mini.

Som förälder är det lätt att känna oro över sitt barn, i både stort och smått. 

Med små medel kan du lugna din oro genom att till exempel välja plagg till ditt barn som du vet är bra för miljön - och är sköna för barnet att bära.

3-pack sparkbyxor i mjuk ekologisk bomull. Mer info – köp här  

3-pack långärmad omlottbody. Mer info – köp här 

Schysstare mot miljön

När det kommer till kläder och mode jobbar H&M för att göra tillverkningen av plaggen schysstare mot miljön. De arbetar för en klimatpositiv modeindustri och H&M har en av de striktaste kemikalierestriktionerna i branschen. 

Det finns saker du kan tänka på och titta efter när du köper kläder till din bebis. Att odla, framställa och producera textilier är väldigt resurskrävande och innebär en påverkan på miljön.

– Vårt mål är att alla våra material ska vara återvunna eller hållbart framtagna senast år 2030. Vi vill vara så transparenta som möjligt och göra det tydligare för våra kunder vilken komposition av hållbara material våra plagg innehåller. Du kan titta efter plagg som är märkta med en grön hangtag som specificerar materialkompositionen. De innehåller minst 50%, men ofta mer, återvunnet eller hållbart framtaget material. Det enda undantaget är återvunnen bomull som endast kan utgöra 20% av en produkt för att bibehålla kvaliteten, säger Felicia Reuterswaerd, hållbarhetschef, H&M.

När du shoppar på H&M kan du känna dig trygg med att kläderna är producerade på ett schysst sätt. Målet är att produktionen ska ha så liten påverkan på klimatet och miljön som möjligt. Hitta alla babyset och outfits för din baby. Noggrant tillverkade för ett enklare och bekvämare liv tillsammans. Babyset & Klädset. 

Mer info – köp här

Tips! När du tvättar dina kläder, oavsett om de är gjorda av återvunnet polyestermaterial eller inte, hjälper du till att skydda våra hav mot mikrofiber om du lägger plaggen i speciella tvättpåsar. 

Ett enkelt sätt att göra stor skillnad! Du hittar tvättpåsar HÄR.

Söta djurtryck i tvådelat set i sweatshirtkvalitet och långärmade omlottbodies.

Mer info – köp här 

8-delat presentset med allt du kan behöva för de där första underbara stunderna med din baby. 

Mer info – köp här 

Psst! Visste du att H&M jobbar med många återvunna material? Bland annat polyester, nylon, silver och plast. 

Presentpåse med praktiska och bekväma basplagg i mer hållbara material. 

Mer info – köp här 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och H&M och ej en artikel av mama

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!